Скільки разів робила підтяжку обличчя Ані Лорак? Навіть Мурат вже забув, якою була співачка у молодості

Ані Лорак відсвяткувала День народження. Зірці 43 роки і виглядає вона просто розкішно.

Ані Лорак – українська співачка, краса якої заворожувала слухачів ще на початку нульових. Кароліна Куек (справжнє ім’я та прізвище артистки) з’явилася на українській сцені наприкінці дев’яностих. Її продюсером став Юрій Фальоса, з яким Лорак зустрічалася протягом десяти років аж до 2006-го. Однак цей тандем подарував виконавиці перші хіти, завдяки яким вона підкорила широку публіку та знайшла свого слухача.

Не можна було не звернути уваги й на яскраву зовнішність Ані. Не дарма саме вона зіграла головну роль красуні Оксани у мюзиклі “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”. Її темне густе волосся, щира посмішка та зелені очі неможливо не оцінити, а фірмові родинки біля губи стали справжньою візитною карткою співачки.

Ані Лорак у Вечорах на хуторі близь Диканьки
Ані Лорак у Вечорах на хуторі поблизу Диканьки

Цього року Лорак відсвяткувала свій 43 день народження. Вона продовжує бути однією з провідних артисток у шоу-бізнесі, випускає нові пісні та виховує доньку Софію. Кароліну все ще називають однією з найкрасивіших співачок, хоча багато прихильників помічають на її обличчі візити до пластичного хірурга.

В Ані від природи красиві вуста. Однак на фото помітно, що останнім часом вона не відмовляє собі в додаткових ін’єкціях, аби вони виглядали ще більшими. До того ж її овал обличчя став більш чітким та виразним, що також говорить про “уколи краси”.

Ані Лорак: тоді й зараз
Ані Лорак: тоді й зараз

На деяких фото також здається, що ніс Лорак став тоншим, ніж був на початку кар’єри. Однак подібного ефекту можна досягти і завдяки макіяжу. Сама виконавиця не зізнається, чи робила вона коли-небуль пластику на обличчі.

Ані Лорак
Ані Лорак

Дивіться відео про непростий творчий шлях Ані Лорак та її досягнення в 43 роки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.