Павло Зібров розповів про наступну Холостячку: після Злати Огнєвіч буде “або Леся Нікітюк, або Ірина Білик”

Павло Зібров заінтригував мережу наступною Холостячкою.

Заслужений артист України Павло Зібров потихеньку звикає до соціальних мереж і починає комфортно себе почуватися в  Інстаграмі. Раніше його сторінку займалася донька, але судячи з усього, зараз він ладнає з трендами не гірше за неї.

Павло Зібров і Габріель
Павло Зібров

Павло Зібров заговорив про наступну Холостячку

Нещодавно на особистій сторінці артиста в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з фото, на який він постав поруч з таємничою блондинкою. Жінка стояла спиною до об’єктиву камери, тому розгледіти її обличчя було неможливо. У лописі до публікації Павло Зібров запропонував своїм підписникам відгадати особистість наступної Холостячки, натякаючи на те, що вона стоїть прямо поруч з ним.

Подібна гра дуже сподобалася користувача мережі, які одразу ж почали ділитися своїми здогадками стосовно таємничої героїні. Більшість коментарів були присвячені бажанню побачити Ірину Білик у ролі жінки, яка шукає на кохання. Також велика кількість коментаторів згадали Лесю Нікітюк, яку все ніяк не можуть вмовити піти на реаліті-шоу. Сам Павло поки що не розсекретив особистість цієї жінки. Та і наврядчи, це має якесь відношення до реальності. Адже звідки Павлу Зіброву знати наступну героїню, якщо не було навіть кастингів?

Нагадуємо, що Лесі Нікітюк досі не розсекретила імені свого таємничого коханого і замовчує будь-які факти про своє особисте життя. Ірина Білик, в свою чергу, на даний момент знаходиться у розлучені. Співачка розірвала у цьому році стосунки з Асланом Ахмадовим і виховує сина Табріза, який народився від нього.

Схожі статті