Дружина Віктора Павліка похвалилася фігурою після пологів: Репяховій доведеться попотіти

Катерина Репяхова похвалилася фігурою після народження сина.

27-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова опублікувала у своєму блозі нову фотографію з пляжу. Дівчина позує у чорному купальному костюмі на турецькому курорті в Анталії, судячи з геолокації, яку позначила Катя у публікації.

Молода дружина українського артиста розповіла, що через декілька днів вона полетить у довгоочікувану відпустку разом із коханим чоловіком та новонародженим сином. Тож зараз вона шукає всі свої купальники та пакує валізи до моря.

Фото з Instagram Каті Репяхової
Фото з Instagram Каті Репяхової

“Вже післязавтра ми летимо до Туреччини, утрьох. Хто літав з дітками до року, чи сильно це страшно? Хоч у нас досвід подорожей по Україні величезний, все одно переживаю”, – поділилася новоспечена мама зі своїми підписниками.

Для її новонародженого сина це буде перша мандрівка за кордон, тож молода матуся активно готується до нового досвіду та нових вражень для себе.

Катерина Репяхова подарувала коханому Віктору Павліку сина Михайла у червні цього року. Зараз малюкові чотири місяці і його батьки регулярно діляться фото та відео з ним у своїх соціальних мережах.

Сама Репяхова зізнавалася, що завдяки генетиці їй досить швидко вдалося повернутися у форму після народження малюка, тож вона не хвилюється летіти на курорт та хизуватися там своєю стрункою фігурою.

Прихильники дівчини відзначили, що у маленького Михайла зараз ідеальний вік для перельотів, складніше буде через півроку, коли малюк стане активнішим. А деякі жінки навіть заздрять Репяховій – не кожна після пологів так швидко здатна так швидко привести свою фігуру в тонус.

Схожі статті