Чоловіча справа: Микола Басков, Олег Винник та інші відомі чоловіки, які робили пластику обличчя (ФОТО)

Говорять, що пластика - це жіноча справа. Однак знамениті чоловіки також прагнуть зберегти молодість якомога довше.

Філіп Кіркоров

Кіркоров до та після пластики
Кіркоров до та після пластики

54-річний співак називає себе “королем” російської естради. І, дійсно, в цьому можна з ним погодитися, адже вже майже тридцять років він являється одним з найбільш високооплачуваних та успішних співаків на сцені. Подібний імідж Кіркоров підтримує не лише завдяки творчості: він частенько фігурує в скандалах, а також полюбляє яскраві наряди. Звертається Філіп і до пластичних хірургів, щоб підтягнути шкіру обличчя та виглядати молодшим своїх років.

Микола Басков

Микола Басков до та після пластики
Микола Басков до та після пластики

Конкурент Кіркорова за “корону” на естраді, співак Микола Басков, також входить у список найбільш успішних артистів. Він також всіляко дбає про свою зовнішність, однак його обличчя видає один із секретів догляду за собою – Басков користувався послугами пластичного хірурга. Через різке схуднення шкіра на обличчі артиста стала менш еластичною та обвисла, тож Басков декілька разів робив підтяжки. Окрім того, Микола худнув за допомогою ліпосакції.

Валерій Леонтьєв

Валерій Леонтьєв до та після пластики
Валерій Леонтьєв до та після пластики

72-річний артист став справжнім фанатом пластичної хірургії, що помітно неозброєним оком на його обличчі. Часті підтяжки шкіри обличчя та повік призвели до того, що співакові буквально складно посміхатися та кліпати очима.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Офіційно український співак ніколи не зізнавався, що робив підтяжку шкіру або лягав під руку пластичного хірурга. Однак його вірні прихильниці помітили, що останнім часом вираз обличчя улюбленого артиста змінився – йому стало неначе складно посміхатися. Тож дехто почав говорити, що навіть головний “вовк” української естради думає про вічну молодість.

Сергій Звєрєв

Сергій Звєрєв до та після пластики
Сергій Звєрєв до та після пластики

Для шоумена пластична хірургія стала обов’язковою. У 90-х Сергій потрапив у ДТП, у результаті якої отримав серйозні травми. Лікарі буквально збирали його обличчя по шматочкам, тож після довгого лікування Звєрєв побачив у віддзеркаленні абсолютно іншу людину.

Схожі статті