Ірина Білик показала молодшого сина: маленька копія колишнього Аслана Ахмадова

Співачка Ірина Білик поділилася знімками молодшого сина.

Ірина Білик зараз самостійно виховує сина Табріза від чоловіка – російського режисера та продюсера Аслана Ахмадова. Хлопчик цього року в грудні  святкуватиме свій шостий день народження.

Табріз з’явився на світ завдяки сурогатному материнству. Як розповідала Білик, вона понад усе мріяла подарувати коханому чоловіку дитину, але завагітніти ніяк не вдавалося. Тож щастя материнства їй допомогла відчути стороння жінка, ім’я якої артистка тримає у строгому секреті.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Білик та Ахмадов прожили разом майже п’ять років. Не дивлячись на численні романтичні стосунки виконавиці, Аслан був її першим офіційним чоловіком. Але й цей роман закінчився розлученням.

За словами Ірини, ініціаторкою розриву стосунків була саме вона. Ахмадов протягом усього їхнього шлюбу жив на дві країни — кохана з сином мешкали в Києві, а робота його концентрувалася у Москві. Останній рік режисер практично не з’являвся в Україні, а з сином спілкувався онлайн через інтернет. Тож Білик прийняла непросте для себе рішення припинити цей роман та подати на розлучення. За словами артистки, після розлучення їм вдалося зберегти дружні стосунки з колишнім.

Фото з Instagram Ірини Білик
Фото з Instagram Ірини Білик

Зараз Ірина самостійно займається вихованням молодшого сина Табріза. Хлопчик росте активною дитиною та надзвичайно любить тваринок.

Прихильники співачки відзначають, що Табріз дуже схожий на свого тата. Буквально, як дві краплини води. Сама Білик говорить, що це просто чудово, адже її малюк виросте справжнім красенем.

Схожі статті