“Іра – Динамо”: Діма Коляденко не стримав почуттів через чергову відмову Білик вийти за його заміж

Стосунки Діми Коляденко та Ірини Білик були й залишаються бурхливими, про що свідчить нове інтерв'ю шоумена.

На рахунку української поп-діви Ірини Білик не один шлюб, а нещодавно вона розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, від якого у неї є син Табріз. Та найскандальнішим обранцем знаменитості без сумнівів можна назвати Діму Коляденко. Зіркова пара зустрічалася протягом кількох років.

Виявилося, що шоумен неодноразово пропонував коханій бути його дружиною, але неотримав на це жодної згоди. Причому головний атрибут пропозиції, тобто каблучку, Ірина щоразу брала:

“Кожен рік я дарував Ірі каблучки та робив пропозиції. І золоту, і діамантову, і олов’яну, і дерев’яну. Щороку, особливо перед Новим роком я робив пропозиції. Вона каблучки брала, заміж не виходила. Я їй дав прізвисько: Іра – Динамо”, – розповів Коляденко в програмі “Викриття“.

Діма Коляденко на інтерв'ю
Діма Коляденко на інтерв’ю

Але Діма не жалкує витрачених коштів на прикраси для виконавиці, адже завжди дарував їх від чистого серця. Коли ведуча запитала у шоумена, чи пам’ятає він, скільки саме разів освідчувався співачці, ось що він відповів:

“У мене таке хобі – щороку дарувати Ірі каблучки. Я нещодавно був на “Танцях з зірками”, співала Іра Білик, Діма Дікусар пісню “Нас нет”, а я грав на роялі. Я, значить, в кінці, коли відіграв на роялі цей номер, подарував Ірі величезний букет троянд, там була 101 троянда, і написано “Коханій”. І думаю: “Колядешо, купи ще каблучку, їй буде приємно”. А потім думаю: “Ну ти вже як дурник, чесно”.

Дмитро Дікусар, Ірина Білик та Діма Коляденко
Дмитро Дікусар, Ірина Білик та Діма Коляденко

За словами Коляденко, у Білик серед купи прикрас навіть є улюблена каблучка, її їй подарував Діма – це олов’яна каблучка з янголами.

Схожі статті