Як виглядає другий чоловік Софії Ротару, якого вона від усіх приховує: суворий і дуже талановитий красень

Журналісти уважно розслідували біографію Софії Ротару і знайшли цікаві деталі щодо можливого другого чоловіка.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко познайомилися в 1968 році. Тоді молода людина відразу ж закохався в артистку і почав залицятися до неї. Незабаром пара оформила стосунки офіційно.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Анатолій Євдокименко не тільки був супутником співачки по життю, але і допомагав їй в роботі – він керував ансамблем “Червона рута”, де виступала Софія Ротару.

У 1970 році Ротару і Євдокименко стали батьками вперше. Артистка народила сина Руслана. Відносини Анатолія Євдокименка і Софії Ротару були дуже міцними, адже разом подружжя проводило практично весь час: працювали і дбали про сина. У 2002 році в сім’ю прийшло нещастя – чоловік артистки помер після інсульту у віці 60 років. Анатолія Евдкіменко поховали на Байковому кладовищі в Києві.

Таємний чоловік

Це згідно офіційної біографії. Однак, нещодавно колега Ротару розповів про її першого чоловіка – поета і композитора Володимира Івасюка, від якого у неї навіть є старша дочка. Ці факти артистка приховує досі.

Софія Ротару та Володимир Івасюк

Інформація надійшла від режисера В’ячеслава Спесивцева. Він стверджує, що саме Івасюк, автор першого хіта Ротару “Червона Рута”, був її першим коханням. Про це йому розповіла сама співачка на зйомках фільму “Душа”, в якому Спесивцев і Ротару грали подружню пару. Режисер не уточнює, що спонукало його розповісти відверту історію саме зараз. Можливо він порахував, що пройшло вже достатньо часу зі смерті Євдокименко і ця інформація не стане ударом по родині артистки.

А може він не захотів, щоб з його смертю таємниця пішла в могилу разом з ним. У будь-якому випадку, історія вже просочилася в ЗМІ.

Володимир Івасюк

За словами Спесивцева, в першому шлюбі Ротару встигла народити дочку і дуже любила її і чоловіка-поета. Вони обидва були музиканти, родом з Чернівецької області. Співачка часто виконувала пісні на його вірші, а деякі до цих пір є її візитною карткою. Однак, вони розлучилися, причому ініціатором розлучення виступив Івасюк. Причина була не простою – поет боявся за своє життя.

Схожі статті