Віктор Павлік досяг бажаного і перевіз дружину з сином у теплі краї: як зіркове сімейство живе поза Україною

Віктор Павлік та Катерина Репяхова відправилися у відпуску в Туреччину.

Український співак Віктор Павлік разом із молодою дружиною Катериною Репяховою та новонародженим сином Михайлом відправилися у першу спільну відпустку. Новоспечена мама розповіла у своєму особистому блозі, що для сімейного відпочинку вони обрали курорти Туреччини – зараз там не так багато туристів, а клімат і природа чудові.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Репяхова відверто поділилася деталями першого польоту з маленьким сином закордон. Дівчина без прикрас описала всю поїздку – Мишко тяжко переніс дорогу в літаку, тож його батькам довелося несолодко.

Фото з Instagram Катерини Репяхової
Фото з Instagram Катерини Репяхової

Увесь переліт малюк відмовлявся спати. Але спокійно посидіти та погратися з ним було неможливо. Тож Віктор та Катя по черзі носили сина на руках у проході та намагалися всіляко забавляти іграшками. Також Репяхова додала, що дитина була шокована від перельоту та різкої зміни клімату, тому навіть після приземлення та заселення у готель Мишко відмовлявся спати та плакав.

Фото з Instagram Катерини Репяхової
Фото з Instagram Катерини Репяхової

Зараз Павлік та Репяхова приходять в себе після непростого перельоту та намагаються відновити режим дня свого сина. Дівчина зізналася, що, не дивлячись на всі труднощі, вона надзвичайно задоволена, адже це їхній перший сімейний відпочинок в іншій країні.

Нагадаємо, що Віктор Павлік та його концертний директор Катерина Репяхова стали батьками у червні цього року. Дівчина майже на 30 років молодша за співака, однак за їхніми словами, різниця у віці абсолютно не заважає їхньому щастю.

Схожі статті