Ані Лорак провела дитинство у дитячому будинку: чому мама віддала доньку до притулку

Частину свого дитинства співачка Ані Лорак провела в дитячому будинку.

Ані Лорак ще у юному віці відчула смак слави та популярності. Свою творчу кар’єру українська співачка розпочала ще у 17 років. Саме тоді вона зустріла продюсера Юрія Фальосу, який допомагав їй формувати свій репертуар, організовував перші концерти та записи альбомів. Така жага до роботи ще юному віці в Ані була не просто так – дитинство дівчинки складно назвати ідеальним, тож вона намагалася якомога швидше змінити своє життя.

Батьки Лорак розвелися ще до її народження. Мама майбутньої зірки залишилася сама з трьома дітьми на руках: у артистки є ще два старших брати. Артистка зізнавалася, що вони жили всі разом у маленькому будиночку, в якому не було ні водопостачання, ні каналізації, ні телевізора, ні навіть ліжка. Спала вся родина на матраці, що лежав на підлозі.

Ані Лорак на початку кар'єри
Ані Лорак на початку кар’єри

Кароліні (справжнє ім’я Лорак) доводилося доношувати одяг за одним із старших братів, а про солодощі вона навіть не мріяла. Одного дня її мама прийняла непросте для себе рішення – здати доньку та середнього сина в інтернат. Як зізнавалася Ані на одному з інтерв’ю, в дитячому будинку їй спочатку навіть сподобалося: там їй дали новий одяг та годували. Співачку також провідував тато, який купував доньці цукерки та іграшки.

Ані Лорак з мамою та донькою Софією
Ані Лорак з мамою та донькою Софією

Коли Лорак виповнилося 9, її старший брат загинув в Афганістані, і через декілька років родина отримала квартиру в Чернівцях. Тоді майбутня співачка змогла повернутися додому, в неї навіть з’явилася власна кімната. Хоча Ані розповідала, що навіть після повернення додому однокласники дражнили її “діддомівською”.

Схожі статті