Ані Лорак насолила колишньому Мурату своєю величезною обручкою на безіменному пальці: “Ми в очікуванні”

Відома українська співачка Ані Лорак натякнула на власні заручини, після того як її екс-коханий зробив пропозицію новій пасії.

Нещодавно колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу освідчився 25-річній візажистці Лілії з Києва. 19-річна різниця у віці між коханими не стала на заваді. Їхні стосунки тривають близько півтора року, при цьому Мурат намагається підтримувати зв’язок і з першою сім’єю – зі співачкою і донькою Софією, яка народилася в шлюбі. Дівчинці виповнилося 10.

В мережі Лілію регулярно порівнюють з Лорак – зовні жінки дуже схожі. Хоча фанати зірки, які до останнього сподівалися на її возз’єднання з Налчаджиоглу, вважають, що вона все ж таки краща, а візажистка просто взяла і “вкрала чоловіка” в Ані.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу і Лілія

Судячи з публікацій Лорак в Інстаграмі, вона щаслива і продовжує жити своїм життям без Мурата. Зараз артистка насолоджується відпочинком в Дубаї, до того ж на її безіменному пальці правої руки красується величезна каблучка, яку видно неозброєним оком.

Обручка Ані Лорак, на яку звернули увагу фанати
Обручка Ані Лорак, на яку звернули увагу фанати

Частина шанувальників припускають, що це обручка від нового таємного коханого знаменитості. Інші ж впевнені, що таким чином Ані просто хотіла позлити суперницю Лілію. Мовляв, її обручка виглядає куди дешевше.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

Але взагалі під цим фото, яке викликало масу обговорень, співачка анонсувала вихід нового альбому, не торкаючись особистого життя. Коментатори вже в передчутті:

  • “Чекаємо! Дуже!”;
  • “Ми в очікуванні прекрасного!”;
  • “З нетерпінням чекаємо!”.

Усі подробиці роману екс-чоловіка Ані Лорак Мурата та його нової обраниці на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті