Вже не самотня Леся Нікітюк показала своїх таємних чоловіків: пригорнула поближче і щаслива (ФОТО)

Телеведуча Леся Нікітюк поділилася новими фото, на яких вона позувала разом із незнайомими чоловіками.

Зірка шоу “Хто зверху?” та “Розсміши коміка” Леся Нікітюк практично ніколи не розповідає про деталі свого особистого життя ні під час інтерв’ю, ні у своєму особистому блозі. Хоча зірка обожнює ділитися з прихильниками буквально кожним своїм кроком. Більшість її фото та відео націлені не стільки щоб розповісти якісь новини з життя Нікітюк, скільки щоб просто розважити та повеселити аудиторію.

Через гумор Леся подає всі деталі своїх буднів – роботу, відпочинок, друзів. Усе, окрім особистого життя. Телеведучій не щастить у цьому плані, тож вона воліє приховувати свої романи та чоловіків від публіки.

Нікітюк приписували роман з її колегою по шоу “Хто зверху?” Сергієм Притулою, однак жоден з них не підтвердив ці чутки. Телеведучі зізнаються: їх пов’язує лише робота. Тим паче у Сергія є дружина та діти, він обожнює свою родину та називає себе зразковим сім’янином.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Лише одного разу Леся зізналася, що в неї були стосунки з одним із київських бізнесменів. Вони були сусідами та познайомилися у під’їзді власного будинку. Та й ці стосунки не мали щасливого продовження – пара розійшлася.

Після такої відвертості прихильники телеведучої буквально кожне її фото, на якому вона позує разом із якимось чоловіком, сприймають як натяк на нові стосунки. Хоча сама Нікітюк ніяк не коментує подібні домисли. Нова публікація Лесі в особистому блозі знову змусила її підписників підняти тему приватного життя зірки.

Леся опублікувала жартівливий знімок, де двоє чоловіків імітують її коліна. На фото не видно облич чоловіків, однак вдалося з’ясувати, що це Ігор Новінчук – колега ведучої по шоу “Ле Маршрутка” та стиліст і модель Юрій Варивода. Чи дійсно у Нікітюк роман з кимось із них – невідомо. Ігор одружений та має двох дітей, о ось особисте життя Юрія також таємниче. Чоловік також діліться спільними фото з Лесею на своїй сторінці.

Схожі статті