Дружина Володимира Остапчука потайки від чоловіка проводила час з його друзями: шоумен про все дізнався

Христина Горняк розповіла, яке свято влаштувала коханому, і пояснила, чому секретно.

Покинувши свою родину заради молодої юристки, Володимир Остапчук зробив доволі зважене рішення, про яке жодного разу не пошкодував. Однак, коли чоловік поривав стосунки з першою дружиною, він допустив ряд помилок, які знищили його репутацію і досі приносять проблеми.

З плином часу Христина та Володимир навчилися не звертати уваги на хейтерів та закиди преси, і насолоджуватися життям. Більш того, вони продовжують спілкуватися з журналістами та намагаються показати, що усі ті події, які вони пережили, були варті того, що вони мають.

Христина потайки спілкувалася з друзями Остапчука

Нещодавно стало відомо, що друга дружина Володимира Остапчука на його 37-річчя підготувала йому сюрприз. Христина зібрала друзів чоловіка і разом з ними організувала секретну вечірку в рок-стилі. Підготовка свята, вочевидь, тривала не один день, і все це юристка влаштовувала не сама. Про це стало відомо з відео, яке було опубліковано на особистій сторінці Христини в соціальній мережі Instagram.

Там були тимчасові татуювання із зображенням Остапчука, одяг з його обличчям, фотозона. І, звичайно, всі запрошені були одягнені в стилі rock.

Телеведучий був неймовірно радий такому сюрпризу. Володимир ні про що не здогадувався, і був щиро здивований секретній вечірці.

Шоумен опублікував слова вдячності коханій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і додав фотографію, на якій обіймається з нею під час святкування.

Іронія долі, але для того, щоб стати нарешті щасливим, Володимиру Остапчуку довелося заплатити своєю репутацією.

Схожі статті