З яких гонорарів починали українські зірки та наскільки вони виросли: Могилевська, Ані Лорак, Вакарчук

Дізнайтеся, які гонорари отримували відомі українські виконавці на початку кар'єри, а скільки отримують зараз.

Сьогодні популярні артисти можуть собі дозволити крутити носом та не погоджуватись навіть на безкоштовні інтерв’ю, але так було не завжди, адже колись вони були починаючими.

Наталія Могилевська

На відміну від багатьох колег по сцені, Могилевська від початку свого зіркового шляху не знала, що таке орендоване житло та поїздки на громадському транспорті. За словами першого продюсера і коханого Наталі Олександра Ягольника, вона була киянкою з гарними батьками, які всіляко її підтримували. Втім, особливо великих грошей в неї не було:

“Коли ми жили разом, всі витрати, які були необхідні для того, щоб вона записувала альбоми, одягалася і все решта, все це я фінансував, бо я заробляв нормально”, – розповів Ягольник у програмі “Викриття“.

Олександр Ягольник у програмі Викриття
Олександр Ягольник у програмі Викриття

До небес гонорари Могилевської злетіли після виходу альбому “Ла-ла-ла”. Тоді, зі слів Олександра, Наталія могла легко заробити 3 тисячі доларів за корпоратив. Зараз її розцінки у 10 разів більші.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Святослав Вакарчук

Найкращий тил на самому початку творчої діяльності мав соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук – його батько обіймав посаду ректора Львівського університету, а потім працював в уряді. Та як не дивно, кар’єра рокера пішла в гору після гастролей в Росії, йдеться у “Викритті”.

Святослав Вакарчук на концерті
Святослав Вакарчук на концерт

У декларації Вакарчука, яку він подавав під час свого депутатства, вказано, що його особистий гонорар за один концерт туру складає біля 20 тисяч доларів. Ціна за виступ на приватному заході “Океан Ельзи” сьогодні може сягати й 80 тисяч доларів.

Ані Лорак

Як доросла співачка Ані Лорак запрацювала у свої 14 років, коли підписала контракт з продюсером Юрієм Фальосою. Вони не тільки будували кар’єру разом, але й жили у цивільному шлюбі. Гідних гонорарів виконавиці довелося чекати довго, оскільки майже все зароблене за контрактом відходило Фальосі. Подейкують, вони з Юрієм змінили 15 зйомних квартир, поки не назбирали на власне житло.

Ані Лорак та Юрій Фальоса
Ані Лорак та Юрій Фальоса

Сьогодні ж Лорак є однією з найтоповіших зірок. Її виступ коштуватиме замовникам не менше 70 тисяч доларів, а річний дохід Ані, за оцінками експертів, становить близько 3 мільйонів доларів.

Схожі статті