Олександр Еллерт офіційно зробив пропозицію холостячці Мішиній: “Дорога і кохана Ксенія Олександрівна”

Переможець першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт зробив офіційну пропозицію своїй коханій Ксенії Мішиній.

За історією кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта із захватом спостерігала вся країна. Ледь не з середини проєкту глядачі побачили вогник в очах головної героїні, який з’являвся саме на її побаченнях зі сценаристом “Кварталу”. І хоча більшість фанатів вболівала за його головного конкурента – бізнесмена Олексія Тригубенка. Мовляв, він налаштований на створення сім’ї більш серйозно, але серцю не накажеш, тож у фіналі акторка прийняла каблучку саме від Еллерта.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Зараз їхні стосунки переживають не найкращі часи – влітку Ксенія кинула Олександра, не вдаючись у подробиці. Тим не менш, чоловік не здається і намагається налагодити взаємини. В інтерв’ю Еллерт зізнався, що спустошує усі квіткові магазини та задаровує кохану букетами, які вона, до речі, приймає.

А ще герої “Холостячки” були разом помічені на весіллі друзів. Тим самим пара дає шанувальникам надію на те, що врешті вони зійдуться і більше не розлучатимуться, та поки що про возз’єднання зірки не повідомляли.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Натомість, Олександр під запис зробив Ксенії пропозицію, якої від нього ніхто не чекав, особливо в найближчий час. Так, у другому випуску гумористичного YouTube-шоу “Но это не точно“, де Еллерт разом з Олександром Рибаком обговорює новий сезон “Холостячки”, він офіційно звернувся до Мішиної:

“Дорога і кохана Ксенія Олександрівна, я запрошую вас стрибнути з парашутом”.

Еллерт запросив Мішину стрибнути разом з парашутом
Еллерт запросив Мішину стрибнути разом з парашутом

Якраз тоді друзі дивилися екстремальне побачення Злати Огнєвіч і Дмитра Шевченка. Варто зазначити, що ще в реаліті Еллерт розкрив свій найбільший страх – висота. Але щоб довести акторці, що заради неї він готовий на все, на їхню фінальну зустріч рамках шоу він запросив її політати на паропланах.

Олександру було важко наважитися на такий крок, однак йому це вдалося, а Мішина, схоже, оцінила вчинок. Чи погодиться вона цього разу на екстрим з колишнім-нинішнім обранцем – слідкуємо далі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.