Місце Арсена Мірзояна зайняв інший імпозантний чоловік: Тоня Матвієнко забрала доньку і покинула коханого

Хто засвітився на відпочинку з Тонею Матвієнко, поки її чоловік працював заради добробуту родини?

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян неодноразово скаржилися на те, що вони переживають складні фінансові часи. Зіркове подружжя проживає в одному будинку з Ніною Митрофанівною і активно працюють, що придбати власне житло. Втім, відпочивати за кордоном їм це не заважає.

Тоня Матвієнко проміняла Арсена Мірзояна на Черчилля

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, з яких стало зрозуміло, що Тоня Матвієнко разом зі своєю молодшою ​​дочкою Ніною вирушила у відпустку. Дівчата вдвох полетіли, а саме на португальський острів Мадейра.

Скріншоти сторінки Тоні Матвієнко

На кадрах вона постала разом з пам’ятником Черчіллю, а також сфотографувалася на тлі океану.

Варто відмітити, що Арсен Мірзоян не зміг поїхати на курорт разом з коханою, так як зараз в нього концертний тур. Однак про зіркову дружину він не забуває і постійно нагадує про себе взаємодіями зі сторінкою благовірної.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко певний час перебувала у статусі коханки співака. Арсен Мірзоян був одружений, і має двох спільних дітей з колишньою обраницею. Щоб мирно вирішити це питання та піти до іншої жінки, артисту довелося віддати усе своє майно сім’ї, а самому відправитися до Тоні з пустими руками. Довгий час пара ледве зводили кінці з кінцями. Матвієнко пригадала, що були часи, коли у її обранця не вистачало грошей навіть на таксі, і вона платила замість нього.

З ростом популярності та активною концертною діяльністю,  у пари фінансове становище приходить у норму.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.