Як виглядають усі шестеро дітей Андрія Доманського від трьох різних жінок: одна з них – ведуча Лідія Таран

Андрій Доманський має дуже цікаве особисте життя. У популярного шоумена є 6 дітей від трьох різних шлюбів. Як виглядають нащадки?

Є звання “матері-героїні”, але, схоже слід вводити номінацію: “батько-герой”. Андрій Доманський має цілу ораву дітлахів. Дуже насичене було особисте життя у ведучого, що він перевершив навіть Віктора Павліка, який одружився лише вчетверте.

Хто народив Андрію Доманському всіх його дітей?

Першу обраницю зустрів шоумен ще у рідній Одесі. Чоловік безмежно закохався в ефектну русяву дівчину. Первісток у подружжя народився у 2000 році. Назвали хлопця Василем. Незабаром доля дарувала карапузу сестричку: у 2004 на світ з’явилася Лада Доманська.

Перша дружина Доманського

Втім, стосунки виявилися не на стільки міцними, щоб утримати Андрія від кар’єрних звершень у столиці. Тож чоловік полишив родину та вирушив на зустріч новим викликам і відносинам.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Саме у Києві він зустрів свою наступну кохану Лідію Таран. Їхня пара вважалася однією з найяскравіших в українському шоу-бізнесі. Він – цікавий гуморист, а вона – хоч і стримана, на перший погляд, білявка, але має характер з перцем.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Народила Лідія коханому доньку Василину у 2007 році. За три роки після народження донечки пара розбіглася.

Щаслива спроба №3

Трійко дітей та 2 шлюби за плечима. Андрій вже не вірив, що зустріне свою половинку. Та на шоу “Хто проти блондинок?” він запримітив Марину.

Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри

Неймовірної вроди жінка відчувала велику симпатію до зірки. Йому подарувала двох донечок: Кіру і Віру, а він з вдячністю став вітчимом для її сина від першого шлюбу.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.