Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку: у трьох братів буде сестричка

Григорій Решетнік та його дружина Христина спантеличили мережу інтригуючими новинами. Цілком імовірно, що у зіркового подружжя народиться донечка, а у їхніх трьох маленьких синів нарешті з'явиться крихітна сестричка. Усі деталі читайте у нашій статті.

Григорій та Христина Решетніки вже давно прославилися в українському шоу-бізнесі, як багатодітні батьки, які будь-якої миті можуть повідомити про нову вагітність. Дружина телеведучого не має звички приховувати цікаве положення від фанатів чоловіка, і навпаки, з радістю розповідає про хороші новини користувачам мережі.

Григорій Решетнік і Христина
Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.

Останній раз, коли дівчина була вагітна, вона спочатку натякнула на те, що можливо відбудеться ще одне поповнення. Тоді пара знаходилася на відпочинку на Мальдівах, і побачивши аіста Христина вирішила заінтригувати аудиторію прикметою. По поверненню до Києва дівчина розповіла, що птах з’явився не просто так, і вона дійсно чекає на малюка.

Христина, можливо, виношує дівчинку

Нещодавно на особистій сторінці Григорія Решетніка з’явилася нова публікація, у якій телеведучий попередив публіку про сенсаційну новину. Однак, суть повідомлення він не розкрив.

Фанати шоумена одразу ж почали ділитися здогадками, що ж такого цікавого приховує зірка. Велика кількість людей висунула теорію, що зіркове подружжя знову чекає на дитину. І цього разу, на дівчинку. До речі, пара і сама не приховує, що хотіли б наступного разу народити дитину жіночої статі.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку. Скріншот коментарів під публікацією Григорія Решетніка

На трьох хлопчиках вони начебто не збираються зупинятися. Зараз знаменитість задіяний у великій кількості проєктів, а також бере приватні замовлення. Щільний графік роботи звісно приносить шалений дохід. Христина, у свою чергу, виконує обов’язки агента Григорія, а також веде власний блог у соціальній мережі Instagram, який приносить немаленькі гроші.

Схожі статті