Свято учасниці і черговий конфлікт: як минув 7-й ефір «Танців з зірками»

Проект «Танці з зірками» вміє дивувати і цей ефір здивував найбільше.

Цієї неділі відбувся 7-й ефір танцювального шоу «Танці з зірками» і здивував всіх більше, ніж попередній. Нагадаємо, випуск був присвячений латиноамериканським танцям.

По-перше, після ефіру всі пари лишилися, але на паркет не вийшла пара Позитив та Юлія Сахневич. Причина – коронавірус, який підхопив артист. Таке рішення для глядачів було незрозумілим і викликало хвилю обурення на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Другий момент, який вразив, пропозиція повернути пару Олега Винника і Олени Шоптенко. Але, будучи послідовними пара відмовилася повертатися на проект, чим викликала повагу учасників і глядачів. Про це останні написали в коментарях під фото на офіційній сторінці шоу.

 

 

За таке рішення пара отримала схвальні відгуки і підтримку від глядачів проекту і прихильників пари. «Було очікуваним, що він відмовиться. Правильне рішення. Не виступав – чесно вилетів. Йому так комфортніше. Не буде зайвих розмов навколо їхньої пари», «Правильно вчинив, по-чоловічому, було б несправедливо щодо інших учасників», «Справжній чоловічий вчинок», – написали в коментарях глядачі.

Окрім того, що ніхто не покинув проект, глядачів здивувало те, що в номінацію потрапила екс-віа гра Надія Мейхер разом з Ольгою Фреймут. Цей факт розізлив прихильників «Танців з зірками», оскільки вони вважають, що це несправедливо і взагалі незрозуміло як так вийшло. Підлила масла у вогонь й поведінка Ольги Фреймут, яка викликала на батл приму-балерину Катерину Кухар.

Така поведінка затьмарила навіть новину про відмову повертатися на проект пари Олега Винника та Олени Шоптенко. Підписники написали багато негативних коментарів на адресу екс-ведучої. Вони назвали її деревом та вважали, що цього ефіру, як і попереднього саме вона мала покинути танцювальне шоу. Не забули прихильники висловитися і з приводу батлу її та Кухар та психів учасниці після оголошення результатів ефіру.  «та не вона наверно поняла що зря на батл Катерину визвала)», «почекайте, цирк Олі і Каті ще попереду», – написали підписники в каментарях.

Окрім хвилі негативу був і позитивний момент. Це сталося тоді, коли всі, учасники і судді, привітали учасницю Юлію Саніну з днем народження, напсавши «Понравилось!!! Особенно как поздравляли Юлюи их взаимодействия с Тиночкой подружечки».

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.