Олег Винник полишив Таюне заради епатажної Олі Полякової: “У нас буде спільна дитина, так склалося”

Олег Винник вперше за довгий час дав відверте інтерв'ю, у якому зізнався, що в них з колегою по сцені Олею Поляковою скоро буде "спільна дитина". Заява артиста заінтригувала прихильників, які тепер хвилюються: що чекати від пари Олі та Олега та як до цього ставиться Таюне.

Після довгої медійної перерви український артист Олег Винник нарешті дав перше відверте інтерв’ю. Артист розповів про те, як переніс останні місяці карантину, про нові творчі плани та особисте життя.

Останнім часом виконавець багато часу проводить із колегою по сцені Олею Поляковою. Артисти разом беруть участь у декількох шоу в якості суддів, а також зустрічаються на спільних концертах. І ось Винник заінтригував прихильників відвертим зізнанням. Співак заявив, що в них з “Суперблондинкою” буде спільна “дитина”.

Олег Винник і Оля Полякова
Олег Винник і Оля Полякова

Як виявилося, Винник і Полякова запланували спільний проєкт, деталі якого поки що приховують у таємниці. Не складно здогадатися, що ця “новинка” буде пов’язана з музикою, адже це головне заняття для обох артистів на сьогодні.

Прихильники здогадуються, що Олег допомагає Ользі писати новий альбом. Аргументів для цього декілька. По-перше, останню музичну підбірку співачка презентувала ще два роки тому, тож саме час для чогось нового. По-друге, Олег пише пісні не лише для себе, а й для інших артистів. Наприклад, він створив та подарував композицій своїй бек-вокалістці та ймовірній дружині Таюне (Таїсії Сватко).

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Однак, за словами самих Олега та Олі вони готують дещо набагато масштабніше, ніж просто музичний альбом. Полякова в нещодавньому інтерв’ю Маші Єфросініній зізналася, що проводить з Винником по шість годин на добу, часом вони працюють над “спільною дитиною” до пізньої ночі.

Сам же Олег додає, що сподівається, через дев’ять місяців презентувати їхню спільну роботу. Йому дуже хочеться відкрити хоча б деякі деталі, але поки що варто тримати таємницю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.