Ольга Горбачова пішла від Юрія Нікітіна через подружню зраду: зірка розповіла геть усе про розлучницю

У нині щасливої подружньої пари Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової якось сталася тривала криза. Через подружню зраду співачка розлучилася з продюсером і два роки не поверталася до нього. Що тоді сталося насправді і що з себе представляла розлучниця, читайте в статті.

10 років тому в українському шоу-бізнесі прогриміло чергове зіркове розлучення. Відомий український продюсер Юрій Нікітін та співачка і його підлегла в одній особі Ольга Горбачова розлучилися через зраду благовірного артистки. Пара не приховувала причини розриву, але не розповідала подробиць, вочевидь, зберігаючи їх на потім, коли знадобиться хороший піар.

Розлучниця у житті Ольги Горбачової

Нещодавно артистка дала відверте інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому розповіла, хто та дівчина, яка зруйнувала її шлюб, і як вони з продюсером впоралися з проблемою.

Артистка пригадує, що молодиця була важкою людиною і всіляко намагалася посунути зіркову суперницю, завдаючи їй болю. Мовляв, вона би змирилася з вибором колишнього чоловіка, але дівчина була не самою приємною особистістю. До того ж у пари залишилися почуття, Юрій Нікітін постійно демонстрував ревнощі до екс-дружини.

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова розлучилися через зраду продюсера

“Юра дуже дивно поводився. Коли в моєму колі з’являвся хтось потенційний, розумний, багатий він якось неусвідомлено перетворював цю людину в свого друга і починався бар’єр: “Я ось з Юрою, а ти його колишня дружина”, – згадала Горбачова.

Розлука продюсера та співачки протривала два роки. І майже увесь цей час Нікітін був з іншою. Зараз Горбачова каже, що добре що Юрі дісталася “молоденька дурненька дівчинка”, бо він тільки в цих відносинах зрозумів, що йому потрібна саме вона.

Зараз зіркова пара активно навчає інших, як зберегти полум’я у стосунках та гармонію у подружньому житті.

Схожі статті