Дан Балан вперше показав дочку: чарівна дівчинка з хвостиком і карими очима, як у молдавського мачо (ФОТО)

Молдавський мачо Дан Балан щосили намагається сховати від сторонніх очей будь-які подробиці свого особистого життя, але це майже неможливо. Величезна армія його шанувальників щоразу знаходить несподівані факти про екс-тренера вокального шоу "Голос країни", якого підозрюють в романі з Тіною Кароль.

Після появи в “Голосі країни” аудиторія Дана Балана різко збільшилася, адже до неї приєдналися фанати української поп-діви Тіни Кароль. Артистам майже одразу приписали роман, оскільки глядачі неодноразово помічали між ними справжню хімію. Та й самі зірки кокетували одне з одним, не ховаючись від камер.

Вони обмінювалися недвозначними поглядами і розпливалися в усмішці, коли вони перетиналися, писали пісні в дуеті і чутливо танцювали на очаї у всієї країні. Це породило безліч чуток про їхні таємні стосунки. Користувачі мережі вже навіть фантазують – як виглядатимуть майбутні діти відомої пари.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

На цій хвилі прихильники відшукали ексклюзивне фото Дана Балана з маленькою дівчинкою, яку враз охрестили його донечкою. Співак притулив до себе карооку дитину з русявим волоссям, зібраним у хвостик.

“Діти – це окрема любов”, – свідчить підпис до посту.

Ось як на світлину відреагували коментатори:

  • “Боже, які солодкі!”;
  • “Він буде найкращим татом”;
  • “Чарівна дівчинка”;
  • “Дан, чекаємо на ваших діток з Тіною”;
  • “Схоже, його племінниця”.

У молдавського мачо дійсно є племінниця і племінник, яких йому подарувала рідна сестра Санда. Та й сам він, як подейкують, встиг стати батьком. Сталося це у першому і на даний момент єдиному шлюбі Балана з моделлю Еллою Крупеніною. Згодом після весілля у пари народився син Алан, однак сімейне життя зрештою не склалося, а хлопчик залишився жити з мамою.

Колишня дружина Дана Балана
Колишня дружина Дана Балана

Більше подробиць з особистого життя Дана Балана, а також його стосунків з Тіною Кароль, які він так відчайдушно ховає, на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті