Вагітна Тіна Кароль ніжно обхопила живіт руками та повідомила неймовірне: “Малюк в утробі дуже надихає”

Продовж 10 років українська поп-діва Тіна Кароль виховує єдиного сина Веніаміна самотужки, без чоловіка. Після смерті Євгена Огіра співачка жодного разу не була у стосунках, але поділилася, що мріє знову стати мамою. Чи є можливість, що зараз Тіна Кароль вагітна і виношує дитину?

Особисте життя української поп-діви Тіни Кароль приховано від публіки за сімома замками. Після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Огіра співачка довго приходила до тями, а всі наступні стосунки з чоловіками, вочевидь, не вважала за дещо серйозне, адже в інтерв’ю неодноразово говорила про те, що просто любить стан закоханості.

Новий етап — нове життя

Зараз у житті поп-діви розпочався новий етап. Про це вона повідомила журналістам особисто. Зміну свого репертуару вона розпочала саме цією заявою. Також вона зізналася, що закохана і навіть мріє про другу дитину.

Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль поділилася неймовірною новиною 

Невже Тіна Кароль вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона влаштувала промо для свого свіжого кліпу. Поп-діва знялася у ньому разом з Іваном Наві. Відеоробота виконана у пастельних тонах з осінніми пейзажами та образами.

На деяких кадрах Тіна без вагань показує свій великий живіт і навіть обіймає його руками. Саме ці знімки і потрапили до основних фан-акаунтів творчості співачки. А користувачі мережі одразу ж прокоментували її можливу вагітність.

Вагітна Тіна Кароль обійняла свій живіт.  Скріншот коментарів під публікацією фан-сторінки

Варто відмітити, що співачка, не дивлячись на рухливий спосіб життя та неймовірно фізичну активність, дуже схильна до зайвої ваги. Тому є імовірність того, що артистка просто набрякла або смачно поснідала перед зйомками. Якщо ж у Веніаміна скоро з’явиться братик або сестричка, то фан-база поп-діви просто зійде з розуму.

Схожі статті