Вагітна Тіна Кароль ніжно обхопила живіт руками та повідомила неймовірне: “Малюк в утробі дуже надихає”

Продовж 10 років українська поп-діва Тіна Кароль виховує єдиного сина Веніаміна самотужки, без чоловіка. Після смерті Євгена Огіра співачка жодного разу не була у стосунках, але поділилася, що мріє знову стати мамою. Чи є можливість, що зараз Тіна Кароль вагітна і виношує дитину?

Особисте життя української поп-діви Тіни Кароль приховано від публіки за сімома замками. Після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Огіра співачка довго приходила до тями, а всі наступні стосунки з чоловіками, вочевидь, не вважала за дещо серйозне, адже в інтерв’ю неодноразово говорила про те, що просто любить стан закоханості.

Новий етап — нове життя

Зараз у житті поп-діви розпочався новий етап. Про це вона повідомила журналістам особисто. Зміну свого репертуару вона розпочала саме цією заявою. Також вона зізналася, що закохана і навіть мріє про другу дитину.

Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль поділилася неймовірною новиною 

Невже Тіна Кароль вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона влаштувала промо для свого свіжого кліпу. Поп-діва знялася у ньому разом з Іваном Наві. Відеоробота виконана у пастельних тонах з осінніми пейзажами та образами.

На деяких кадрах Тіна без вагань показує свій великий живіт і навіть обіймає його руками. Саме ці знімки і потрапили до основних фан-акаунтів творчості співачки. А користувачі мережі одразу ж прокоментували її можливу вагітність.

Вагітна Тіна Кароль обійняла свій живіт.  Скріншот коментарів під публікацією фан-сторінки

Варто відмітити, що співачка, не дивлячись на рухливий спосіб життя та неймовірно фізичну активність, дуже схильна до зайвої ваги. Тому є імовірність того, що артистка просто набрякла або смачно поснідала перед зйомками. Якщо ж у Веніаміна скоро з’явиться братик або сестричка, то фан-база поп-діви просто зійде з розуму.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.