Олег Винник полишив Таюне заради нового заняття: “Ніколи не повернуся на сцену”

Співак Олег Винник вперше відверто розповів про те, як пережив період карантину. Співак зізнався, що також перехворів і його досить тяжко переніс вірус. Олег був впевнений, що більше не зможе повернутися на сцену, тож перший концерт після обмежень став для нього справжнім щастям.

Український виконавець не любить говорити в інтерв’ю про особисті проблеми та свої романи. Винник завжди наголошуємо на тому, що прагне, щоб його слухачів цікавила лише його творчість і нічого більше. Тож будь-яка відвертість від артиста завжди викликає особливу цікавість та інтерес.

Вперше після карантину Олег зважився на інтерв’ю, під час якого розкрив деякі особисті таємниці та поділився переживаннями, пов’язаними з кар’єрою. Зараз Олег бере участь у декількох телешоу в якості судді та готує власний проєкт у дуеті з Ольгою Поляковою, усі деталі їхньої спільної “дитини” від поки приховує.

Олег Винник і Оля Полякова
Олег Винник і Оля Полякова

Винник вперше зізнався, що під час карантину також переніс ковід. Разом із співаком злягла уся його команда, яка працює над концертами артистами. Олег зізнався, що організм складно справлявся з хворобою, двічі доводилося проходити реабілітацію.

“Я був впевнений, що не повернуся на сцену”, – зі страхом зізнався Винник.

Але найбільше Олег, звісно, сумував саме за концертами. Артист зізнався, що за всю свою кар’єру усього раз відміняв виступ. Це сталося п’ять років тому, коли виконавець захворів. Він зміг тоді відпрацювати пів концерту в Луцьку, але після антракту просто не мав сили бодай вийти на сцену. Після чого ще три виступи довелося скасувати.

Олег Винник на концерті
Олег Винник на концерті

В артиста просто зник голос. Але він зізнається, що боляче було не від хвороби, а саме від того, що він не зможе зустрітися з прихильниками. Адже вони до нього їдуть звідусіль і в будь-яку погоду.

Зараз Винник працює над новими турами та пише альбом для своєї бек-вокалістки Таюне і мріє побачити її сольний концерт.

Схожі статті