Син Григорія Чапкіса повернувся до Україні, щоб відвідати могилу батька: “Я був такий щасливий”

Легендарного українського хореографа та зірки шоу "Танці з зірками" на "1+1" Григорія Чапкіса не стало у червні цього року. Його син Грег прилетів до України з Сан-Франциско, щоб відвідати могилу батька. Чоловік не стримав сліз, згадуючи спільні моменти з татом.

Григорія Чапкіса не стало у червні 2021 року на 92 році життя. Причиною стали ускладнення після перенесеного коронавірусу. Вперше чоловіка госпіталізували у грудні 2020 року, після виписки у січні він знову потрапив на лікарняне ліжко – через декілька днів Чапкіса перевели до реанімації. На жаль, подолати хворобу йому так і не вдалося.

За життя Чапкіс був тричі одружений та виховав двох дітей – доньку та сина, якого назвав на свою честь. Григорій Чапкіс молодший, або як сам називає себе молодий чоловік Грег, зараз проживає у сонячному Сан-Франциско за океаном, де керує власною школою танцю. Рік тому він сидів у суддівському кріслі поряд с татом на шоу “Танці з зірками”.

Цього разу Грег також відвідав зйомки телепроєкту. Один з випусків буде розпочинатися з чуттєвого номеру хлопця, який він виконав разом із племінницею (донькою старшої сестри) Вікторією.

Син Григорія Чапкіса прилетів до України та відвідав Танці з зірками
Син Григорія Чапкіса прилетів до України та відвідав Танці з зірками

“Майже рік тому ти сидів поряд зі мною та оцінював “Танці з зірками”. Я був такий щасливий, що й ти пишаєшся мною”, – відверто написав Чапкіс-молодший.

Він пообіцяв, що обов’язково буде продовжувати танцювальну династію Чапкісів, адже він гордий носити це прізвище і прагне стати достойним продовженням свого тата.

Грег також поділився фото з могили батька на Байковому кладовищі. Молодий чоловік зізнався, що надзвичайно сумує за найріднішою людиною. Він постійно відчує присутність тата поряд з собою.

Син Чапкіса відвідав могилу батька
Син Чапкіса відвідав могилу батька

“Я тут, щоб заявити про себе. Я обіцяю не підвести тебе”, – написав син легендарного українського хореографа.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.