Леся Нікітюк вже забула про холостяцьке життя та відгуляла розкішне весілля: підготовка проходила таємно

Особисте життя Нікітюк залишається дуже таємничим та невизначеним. Сотні журналістів намагалися прознати, хто ж є обранцем гуморної телеведучої, але все марно. Нещодавно Леся відгуляла розкішне весілля і показала наречених. Як проходило свято кохання і яке відношення до нього мала ведуча?

Леся Нікітюк зводить фанатів з розуму своїм холостяцьким життям. Не дивлячись на неймовірну привабливість, нескінченний позитив та готовність будувати щасливе життя, суджений Лесі все не з’являється на її шляху.

Леся Нікітюк відгуляла весілля

Леся Нікітюк вже забула про холостяцьке життя та відгуляла розкішне весілля

Декілька місяців тому на особистій сторінці Леся Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася кадри, які розбурхали мережу. На них телеведуча показала наречених, які от-от стануть однією сім’єю, а також засвітила обручки.

Знаменитість була запрошена на торжество у якості “тамади”. До речі, процес укладення шлюбу був проведений на івриті. Весілля було не з дешевих, адже на святкування запросили виступати Лію Лі, яка нещодавно стала матір’ю, а також Вірку Сердючку.

Зірка не стала приховувати жодної деталі, і показувала інтер’єр зали, сукні запрошених, і багато інших цікавих речей.

Леся Нікітюк вже забула про холостяцьке життя та відгуляла розкішне весілля

Варто відмітити, що цього літа телеведуча була на розхват. Зірці дуже часто доводилося літати за кордон, щоб провести чергове весілля.

А от самій приміряти весільну сукню їй довелося лише у студії “Нового каналу”. На зйомках телепередачі “Хто зверху” Леся знову одягла цей прекрасний атрибут, і хтозна, можливо приблизила свій щасливий день таким чином. Адже існує така прикмета.

Сергій притула захотів вчетверте стати батьком після зізнань Лесі Нікітюк у коханні
Леся Нікітюк вже забула про холостяцьке життя та відгуляла розкішне весілля

Нагадуємо, що про обранця Лесі досі нічого невідомо. Телеведуча щосили намагається приховати будь-які деталі особистого життя і лише один раз проговорилося у розмові з Олею Поляковою про те, що в неї таки є чоловік.

Схожі статті