Євген Кошовий покидає “Квартал 95”: гуморист змінює сферу діяльності через негаразди зі здоров’ям

Євген Кошовий розповів, що збирається прощатися з гумористичним напрямком та перекваліфікуватися в іншому напрямку. Зірка дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про це. Що тепер буде робити артист, і у якому напрямку буде розвиватися, читайте далі у статті.

Зірка відомого українського гумориста, резидента Кварталу Євгена Кошового зійшла раптово і засвітила яскраво на початку нульових. Як пізніше розповідала  Оксана Марченко, саме вона допомогла молодим хлопцям піднятися в очах телевізійників та перейти на більш авторитетні канали. Зараз шоу користується такою самою популярністю, як і 10 років тому.

Євген Кошовий розповів, у скільки йому обійшлося гучне весілля з дружиною
Євген Кошовий вслід за найкращим другом покидає “Квартал 95”

Зірка запам’ятався своєю лисиною, фірмовою посмішкою та жартами. Незмінний член команди є кращим другом Президента України. Цікаво, чи буде Кварьал так само популярним без участі Євгена.

Євген Кошовий піде з кварталу

Євген Кошовий
Євген Кошовий вслід за найкращим другом покидає “Квартал 95”

Відомий український гуморист, один їх керівників студії “Квартал 95” і ведучий “Ліги Сміху” Євген Кошовий зізнався, що вік дає про себе знати, і у нього вже є плани, чого він хоче здійснити після відходу з “Кварталу “. Про все це артист розповів в інтерв’ю Анатол Анатолічу.

Євген Кошовий
Євген Кошовий вслід за найкращим другом покидає “Квартал 95”

За словами артиста він хоче стати актором. А от ідея займатися бізнесом його абсолютно не приваблює.

Також комік розповів, що хоче придбати будинок на березі моря у Греції. Це велика мрія його дружини Ксенії, з якою він одружився 15 років тому. Зараз артист активно накопичує гроші, щоб мати можливість зробити таке придбання. У додаток він розповів про проблеми зі старшою донькою, яка відвідує психолога. Дівчина переживає складний період пов’язаний з гормонами, але її батьки ставляться до цього з розумінням.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.