Тоня Матвієнко покинула Арсена Мірзояна і взяла за руку чоловіка набагато молодше: “Я нікому тебе не віддам”

Шлюб Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна ніколи не був темою скандалів в шоу-бізнесі. Тим не менш, у стосунках зірок є деякі нюанси, які дуже приваблюють журналістів і взагалом представників преси. Наприклад, небажання подружжя з'їждажати від Ніни Митрофанівни.

Коли Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вперше познайомилися виконавець був одружений на іншій жінці. Втім, кохання до спадкоємиці відомої артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко пересилило його бажання бути принциповим. Чоловік покинув родину, залишивши усе майно та гроші дітям, і створив нову з Антоніною.

Зараз зіркова родина проживає у будинку тещі Мірзояна, і активно заробляє гроші, щоб придбати власне житло. У скандали вони не потрапляють, але невірність співака все одно стає популярною темою для обговорень в мережі.

Тоня Матвієнко випустила з популярним виконавцем нову композицію

Нещодавно на особистій сторінці Тоні Матвієнко в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона презентувала нову композицію, що записала спільно з новоспеченим співаком Романом Скорпіоном

На фотографії колеги ніжно тримається за руки, що могло б не сподобатися більшості чоловіків. Арсен Мірзоян на таку презентацію ніяк не відреагував.

Варто додати, що тільки нещодавно Тоня їздила разом з донькою на відпочинок окремо від Арсена. Цілком можливо, що такі події говорять про негаразди у родині, але це не точно. Адже Мірзоян активно коментував сторінку дружини і навіть робив репости на свою сторінку її ж публікацій. Сам співак зараз знаходиться на гастролях і немає можливості знаходитися поруч з дружиною.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко покинула Арсена Мірзояна і взяла за руку чоловіка набагато молодше

Можливо таким чином виконавець дає зрозуміти, що шлюбу нічого не загрожує. Сподіватимемося, що між зірковим подружжям дійсно немає ніяких проблем.

Схожі статті