“Не єдина невістка”: Марічка Падалко розповіла про свій дивний шлюб – екс-дружина Соболєва з родини не пішла

Світ мистецтва здавна знає нестандартні союзи творчих людей. Згадайте хоча б Володимира Маяковського, який був вимушений ділити увагу своєї музи Лілі Брік з її чоловіком Осипом. Невже й у скромниці Марічки Падалко ситуація у родині теж нестандартна? Яку роль відіграє перша дружина Соболєва?

Марічка Падалко саме з тих ведучих, хто може похвалитися міцною родиною. Втім, не все так просто. Виявляється, перша дружина обранця, про яку подружжя мовчить, лишилася не останньою людиною для їхнього сімейства. Навіть батьки коханого не порвали з нею стосунків.

“Мама старшої доньки Єгора”

Особистість екс-обраниці чоловіка Марічки Падалко знаменитості не розкривають. Відомо одне: з жінкою чоловік був у ранніх 2000-х, коли у них народилася донька Аліса. Зараз дівчинка вже справжня наречена: їй 18 років і вона вчиться в одному з найпрестижніших ВНЗ країни – Києво-Могилянській академії.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул
Марічка Падалко розповіла про свій дивний шлюб

Про свої стосунки з мамою падчерки телеведуча розповідала ще у 2014 році. Тоді виявилося, що політична ситуація в Україні стала предметом спорів між свекрами та Падалко. Щоб дізнатися, який клімат у родині вона дзвонила своїй попередниці.

“Я буквально вчора розмовляла з мамою старшої доньки Єгора. Ми по дитячих справах з нею спілкуємося, і я запитала, які в неї зараз стосунки з батьками Єгора. Вона сказала, що розмовляла три тижні тому з ними і кинула слухавку. А я про себе подумала: “Я не єдина погана невістка”, – прокоментувала своє спілкування з екс-дружиною обранця Марічка.

Жінки – не суперниці

Хоча персоналію колишньої коханої Єгора Падалко розкривати не хоче, вона не приховує, що спілкується і з його старшою донькою. Навіть зробила промо її сторінки у себе в інстаграмі. Батько також приділяє колишній родині час: буває на святах першої дитини та відвідує її визначні події, як-от випускний вечір.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічка Падалко розповіла про свій дивний шлюб

Схожі статті