Тіна Кароль вирішила порвати з усім, що нагадує Євгена Огіра: співачка йде зі сцени і опановує нову професію

Тіна Кароль випустила особисте відео, в якому дала відповідь на 25 найпопулярніших питань до неї. Співачка розповіла про спогади зі школи, розпорядок дня, улюблене харчування, хобі, професію, яка вона мріє опанувати та про найсокровенніші бажання у житті.

Співачка Тіна Кароль час від часу примірює на собі й інші амплуа — вона вже встигла спробувати себе в якості телеведучої на проєкті “Танці з зірками”, а зараз артистка підкорює ще й професію блогера. Вона активно веде свою сторінку в мережі Instagram, де ділиться не лише фотографіями з професійних зйомок, а й викладає кадри звичайної життєвої рутини. Окрім того, Тіна завела світ канал на YouTube.

Тіна Кароль на Танцях з зірками з колегою Юрієм Горбуновим
Тіна Кароль на Танцях з зірками з колегою Юрієм Горбуновим

У новому відео Тіна поділилася своїм хобі — виявляється виконавиця справжня фанатка екстриму і мріє спригнути з парашутом. До того ж, справжнім відкриттям для фанатів став той факт, що зараз Кароль вчиться на пілота, хоча поки що на початковому рівні. Така любов до польотів у неї ще зі студентських років — співачка закінчила Авіаційний університет у Києві.

А от про шкільні роки поп-діва не любить особливо згадувати — період навчання вона називає муками для себе. Тож за парту Тіна нізащо у житті не повернулася б.

Тіна Кароль у дитинстві та в період навчання у школі
Тіна Кароль у дитинстві та в період навчання у школі

Артистка поділилася своїм режимом харчування — вона намагається споживати лише здорову їжу 3-4 рази на день. На сніданок зірка обожнює гуакамоле з яйцями та кіноа. Але якби вона мала суперсилу, то обрала б невидимість, шоб їсти тортики та приховувати зайву вагу.

Розповіла Кароль і про улюблений колір — чорний. Хоча вона й вважає його траурним. Також співачка зізналася, що вірить в магію та в людей, а особливо в те, що існує певна сила, яка пов’язує двох людей.

Відповіді на найцікавіші для публіки питання, про роман з Даном Баланом і в цілому про особисте життя, Тіна тактично приховала та взагалі намагалася не зачіпати цієї теми, як завжди залишаючи безліч загадок, що характерні для її персони.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.