Холостячка 2021: хто розчарував Злату Огнєвіч у 5 випуску від 15.10.21 і назавжди покинув проєкт

Друга Холостячка Злата Огнєвіч продовжує шукати кохання на проєкті і вже обирає фаворитів, які вирогідніше за все зможуть завоювати її серце. Натомість глядачі також роблять свій вибір і з захопленням слідкують за взаєминами героїні та усіх учасників.

Друга Холостячка Злата Огнєвіч продовжує підкорювати чоловічі серця та будувати взаємини з учасниками. Цього тижня побачення проходили на Кіпрі. Співачці довелося дізнатися обранців краще і зробити вибір, який виявився на цей раз сприйнятим дуже позитивно зі сторони глядачів.

Злата запросила на подвійне побачення Дмитра і Андрія Задворного зі Світловодська. Вони полетіли на острів Кіпр, щоб там зустрітися. Шевченко запросив артистку поговорити наодинці. Вони сиділи на лавці в романтичній обстановці з морським видом на захід. Дмитро зізнався Златі, що вона йому дуже подобається, і вони поцілувалися.

На цьому поцілунки не закінчилися. Потім співачка пішла поговорити тет-а-тет з Андрієм. Чоловік зізнався, що у нього з’явилася закоханість, яка, за його словами, починає переростати в любов. Після цього Задворний потягнувся до Огнєвіч і вони злилися в поцілунку. Також зірка встигла розчаруватися у Максі, який відмовився від побачення зі Златою і одразу взяв троянду.

Злата Огнєвіч попрощалася з Олександром Борзенко

Цього разу шоу покинув лише один учасник. Злата Огнєвіч вирішила попрощатися з Олександром і не дала йому троянди. Глядачі дуже позитивно відреагували на це рішення. Побачення здалося користувачам мережі нудним, більш схожим на спілкування між друзями. Також, за думкою глядачів, учасник був дуже стриманим і довів, що важливіше за роботу для нього немає нічого.

Тепер коло чоловіків зменшується і Златі буде дуже непросто зробити вибір. Учасникам також буде непросто, так як співачка вже робить висновки.

Схожі статті