“Розіграли фанатів”: екс-дружина DZIDZIO показала, як він до неї залицяється після “фальшивого розлучення”

Офіційне розлучення Дзідзьо та його колишньої дружини Ярослави відбулося 3 місяці тому. Співак залишив коханій елітну квартиру на березі озера та побажав їй усього найкращого. Та аудиторія все менше вірить у правдивість цих подій. Чи є можливість того, що пара обманула всю Україну заради піару?

Після лінійки скандальних інтерв’ю, які дала колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо, уся країна з затамованим подихом чекала на результат її дій. І він не змусив себе чекати. З’ясувалося, що на такий крок вона пішла не просто так, а через процес розлучення, у якому вони вже перебували з Михайлом. Співак створив заявку на розірвання союзу у березні.

Що відбувається між Дзідзьо та Славією?

Пара пережила серйозну кризу. Спочатку Михайло відмовчувався і ігнорував запитання стосовно його дій проти розвитку кар’єри дружини. Потім відверто дратувався. Артист навіть опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram образливий віршик в адресу колишньої. А потім заявив, що готовий довести, що він гідна людина. Ця заява була пов’язана з розділом майна, який виявився доволі чесним. Ярослава отримала елітну квартиру на березі озера.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Колишня дружина DZIDZIO Slavia показала, як співак до неї залицяється і підігріла чутки про фальшиве розлучення.

Тепер його екс-дружина отримує букети троянд від чоловіків.

Цікаво, що все більша кількість фанатів припинила вірити у реальність цього розлучення і підозрює пару у чорному піарі. Мовляв, не знали як розрекламувати творчість жінки, і придумали для неї роль покинути та ображеної дружини артиста.

А нещодавно вона опублікувала у власному мікроблогу фотографію з черговим букетом, і користувачі мережі з коментарями не змусили себе чекати, а виразили свою думку стосовно реальності розриву артистів.

Колишня дружина DZIDZIO Slavia показала, як співак до неї залицяється і підігріла чутки про фальшиве розлучення

Артистка подібні заклади ігнорує, адже результат судових розбірок є в вільному доступі.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.