Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21: судді не приховували розчарування

Стало відомо, хто покинув ряди учасників 11 сезону "МастерШеф" у 8 випуску від 16.10.21. У цей раз судді були розчаровані як ніколи

Нещодавно в ефір вийшов 8 випуск головного кулінарного гру України, учасників якого стає все менше. На цьому тижні умови буди жорсткішими, а очікування глядачів більш вибагливими. Учасники мали не тільки демонструвати свої професійні та творчі навички, але й розібратися в словах, архітектурі та культурі. Неймовірно важкі конкурси, як для аматорів. Ці змагання принесли свої результати і висновки для Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського.

І як виявилося, аудиторія абсолютно не згодна з рішенням суддів, і має іншу, кардинально інакшу думку щодо людини, яка мала залишити проєкт.

Тетяна пішла з МастерШеф

Нещодавно стало відомо, що саме Тетяна покинула ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21. При цьому думка глядача щодо справедливості результатів епізоду аніскільки не дивує: користувачі мережі масово пишуть про те, що очікували на те що піде Даша.

Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21

Також у немилість потрапив Діма. Коментатори не могли стриматися та зіштовхнулися через аутсайдерів шоу.

У випуску відзначився і Ектор Хіменес-Браво, який приготував авторську багатокомпонентну страву. Її вигляд вражає, а світлина одразу ж потрапила на офіційну сторінку проєкту в соціальній мережі Instagram для оцінки користувачами. Пройти повз такої краси, звісно, неможливо.

Бажаємо Тетяні удачі та швидкого професійного росту, який принесе задоволення та підйом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.