Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова влаштувала скандал під час повернення додому: “Пів літака дикарів”

Катерина Репяхова під час повернення додому з відпочинку в Туреччині була шокована поведінкою інших пасажирів літака, яким вона з чоловіком і сином поверталася додому. Жінки, які сиділа на сусідніх сидіннях намагалися фотографувати зіркову пару спідтишка на телефон.

55-річний співак Віктор Павлік разом із молодшою на майже тридцять років дружиною Катериною Репяховою вперше після народження спільного сина Михайла літав у сімейний відпочинок. Для відпустки подружжя обрало один із курортів Туреччини. Новоспечена мама у своєму особистому блозі активно ділилися усіма деталями подорожі: Репяхова розповідала, що її Михайлик тяжко переніс переліт та перші дні адаптації на теплому узбережжі. Малюк багато плакав і увесь час проводив на руках у батьків, навіть у літаку.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова на відпочинку з сином

Непростим для батьків стало й повернення додому. Як писала дружина артиста у своєму Instagram, Михайлик поводився краще і навіть якийсь час поспав, але її шокувала поведінка інших пасажирів, які летіли разом із ними до Україні.

Сидячи на своєму місці, Катя почула клацання камери, неначе хтось її фотографує. Коли оглянулася, то помітила дорослих жінок, які дійсно робили знімки її разом із сином на руках спідтишка.

“Все б нічого, якби пів літака “дикарів” не фотографували нас спідтишка”, – написала молода мама в своїй сторіз, де висловила обурення такою поведінкою людей.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова влаштувала скандал під час повернення додому
Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова влаштувала скандал під час повернення додому

Дівчина наважилася зробити зауваження жінкам та попросила вести себе достойно та скромніше, оскільки вона стомлена разом із малюком на руках, а така поведінка з їхнього боку просто некоректна та недостойна.

Репяхова зізнається, що перший сімейний відпочинок, не дивлячись на усі негаразди, видався просто чарівним та наповненим і позитивними емоціями, тож вона з чоловіком уже планують нову подорож разом із Михайликом.

Схожі статті