Старший син та невістка Ірини Білик планують зробити співачку бабусею: “З Африки привезуть собі дитину”

Відома українська співачка Ірина Білик виховує двох синів – Гліба і Табріза. Старший спадкоємець вже має кохану дівчину, тож зірка не виключає можливості у майбутньому стати бабусею. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в новому випуску програми "Світське життя".

Свого первістка Ірина Білик народила у 1999 році від моделі Андрія Оверчука. Хлопчика назвали Глібом. Зараз це вже статний юнак, якому 22 роки і який заручений. Фанати, до речі, вбачають зовнішню схожість парубка з покійним Кузьмою Скрябіним.

Сини Ірини Білик
Сини Ірини Білик

Катя Осадча під час інтерв’ю з Білик поцікавилася у неї, чи чекає вона на онучку. Поп-діві це “не загрожує”, оскільки її син та невістка – чайлдфрі. Тобто вони свідомо відмовилися від ідеї стати батьками. Втім, є одне але:

“В мене син чайлдфрі разом зі своєю дівчинкою. Вони поки що не мріють про дітей, і, можливо, кажуть, що з Африки привезуть собі дитину, тому що дуже багато дітей без батьків, голодують, їм погано. Я сказала, що це ваше життя, мені нема коли з онуками сидіти, беріть хоч з Африки, хоч де завгодно – я буду любити будь-яку дитину”.

Ірина Білик готується стати бабусею
Ірина Білик готується стати бабусею

Сама Білик не приховує – задумувалася про ще одного малюка, якого народила б сурогатна мама, як і її молодшого Табріза. Думки про це у співачки з’явилися в минулому році:

“В мене був такий план. Минулого року я про це домовлялася, думала, вела переговори. Так здавалося, що я хочу, але потім, коли почалися концерти і маленького сина вже я залишала з нянями, з братиком, я подумала – це несправедливо, що третя дитина буде просто заручником того, що я багато працюю. Я вирішила, що на цьому я зупиняюся, і всі останні роки буду присвячувати тільки своїм глядачам”.

Старший син та невістка Ірини Білик хочуть взяти дитину з Африки
Старший син та невістка Ірини Білик хочуть взяти дитину з Африки

Татом Табріза є п’ятий чоловік Білик – стиліст, режисер і фотограф Аслан Ахмадов, з яким вона нещодавно офіційно розлучилася. Саме з її ініціативи відбулося розлучення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.