Оля Цибульська вирішила подратувати Славію і показала фігуру в купальнику: “Таку тільки Дзідзьо може ахнути”

Особисте життя українського співака Дзідзьо обговорюється в ЗМІ вже не перший місяць. Причиною такого інтересу стало його розлучення зі Славією, у якому підозрюють подругу та куму виконавця – співачку Олю Цибульську. Цю хвилю чуток вона вирішила розбавити власною світлиною в купальнику.

Як активна користувачка соціальних мереж, Цибульська в Інстаграмі регулярно радує підписників особистими фото. Цього разу зірка поділилася кадрами з чергового відпочинку в теплих краях – якщо у більшості людей на календарі вже жовтень, то в Ольги досі серпень:

“78 серпня”, – лаконічно підписала кадр співачка.

Позувала вона у чорному бікіні з трендовими плавками на високій талії. Цибульська не зловживала фотошопом та показала фігуру такою, якою вона є. Крім того, на її обличчі немає ні краплі макіяжу, зачіска теж відсутня. Знаменитість не соромиться показуватися шанувальникам справжньою, а безліч коментаторів цінять її чесність та осипають компліментами:

  • “Милуємось твоєю красою, Олю”;
  • “Неймовірна краса, дуже гарно”;
  • “Ось ідеал вроди жіночої! Супер, Олічка!”;
  • “Таку рогатку тільки Дзідзьо може ахнути”.
Коментарі під фото Олі Цибульської
Коментарі під фото Олі Цибульської

З DZIDZIO Цибульську пов’язує купа пліток. Через нього її записали в розлучниці українського шоу-бізнесу після того, як Михайло повідомив, що їхньому шлюбу зі Славією прийшов кінець.

Конкретних причин розлучення він називати не став, тоді як його колишня дружина у численних інтерв’ю зізнавалася, що їй було боляче, коли Дзідзьо з Ольгою на публіці грали закоханих, а її в той же час співак взагалі ховав від світу.

Оля Цибульська, Дзідзьо і Славія
Олю Цибульську називають розлучницею шлюбу Дзідзьо і Славії

Цибульська запевняє, що вони насправді тільки дружать. Співачка не реагує і на коментарі користувачів мережі про те, що її син Нестор зовні дуже схожий на Михайла. Більше того, цей факт не заперечує навіть Slavia, яка публічно співчуває таємничому чоловікові Олі – мовляв, син його, а схожий не на нього.

Схожі статті