Колишня дружина Валерія Меладзе відверто розповіла про їхнього покійного сина: “Він зустріне мене там”

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина зважилася на відверту розповідь. Подружжя разом виховувало трьох доньок, однак, як виявилося, у них народився ще й син, який помер через 10 днів після народження. З того дня пройшов 31 рік, але Ірині все ще тяжко пригадувати трагічний для неї день.

Сьогодні співак Валерій Меладзе щасливий батько та сім’янин. Кохана дружина, екс-солістка гурту “ВІА Гра” Альбіна Джанабаєва подарувала йому двох синів Костю і Луку, а навесні цього року виконавиця народила доньку Агату.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Колишня дружина Валерія Меладзе відверто розповіла про їхнього покійного сина

Від першого шлюбу з Іриною Меладзе у Валерія також залишилися три доньки, з якими він підтримує зв’язок, хоча вони й не спілкуються зі своїми братами та новонародженою сестричкою. Як виявилося, першою дитиною зірки естради був син, який помер через 10 днів після народження, сталося це у 1990-му році. Колишня дружина співака до цих пір згадує той день зі сльозами на очах та болем в серці — хлопчик був її первістком. Колишнє подружжя ніколи не розповідало, чи встигло дати малюкові ім’я, відомо лише, що в нього були проблеми зі здоров’ям.

“Знаю, що коли я буду йти, то він буде одним з перших, хто буде зустрічати мене там”, – заявила Ірина Меладзе під час інтерв’ю для одного з християнських телеканалів.

Зараз колишнє подружжя не спілкується — кожен живе своїм життя зі своїми родинами. Чи знайшла Ірина нового чоловіка після розлучення з Валерієм — пресі невідомо. Вона продовжує виховувати доньок та піклуватися про них, поки її екс-коханий будує нову родину.

Валерій Меладзе з першою дружиной та донькою

Нагадаємо, що роман Меладзе та Джанабаєвою почався ще на початку нульових. Альбіна народила йому двох позашлюбних дітей, і лише після появи на світ другого малюка пара розкрила прихильникам свій роман, який вони приховували більше 10 років. Своє весілля вони відсвяткували таємно закордоном, запросивши лише найближчих друзів і родичів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.