Вагітна Настя Каменських разом із чоловіком Потапом тікають з України: нове життя з дитиною почнуть закордоном

Олексій Потапенко, відомий як Потап, разом із дружиною Настею Каменських розповів, що вони збираються летіли в іншу країну. Буде нова подорож відпусткою, гастролями чи взагалі переїздом — продюсер не уточнив. Натомість додав, що закордоном буде дуже сумувати за київською осінню.

Потап та його колишня колега по сцені, а зараз дружина, Настя Каменських святкують річницю їхнього офіційного оформлення стосунків. Довгі роки пара приховувала роман між ними, хоча неодноразово потрапляла в камери папараці, ще навіть до оформлення розлучення Потапа з його першою дружиною — продюсеркою Іриною Горовою.

Про свої почуття композитор та Настя розповіли яскраво: відразу показали кадри з гучного весілля у 2019 році, на якому гуляв увесь український бомонд. Два роки їхнього шлюбу прихильники подружжя чекають новин про вагітність Каменських, постійно шукають натяків на це на усіх фото артистки в її особистому блозі та уважно придивляються до животика співачки. Проте “цікавий стан” Насті залишається лише чутками.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

У день річниці Потап опублікував фото з коханою, на якому вони тримаються за руки. Продюсер розповів, що його дружина обожнює декорувати їхній дім у стилі сезону, який панує надворі. Однак цієї осені їхня домівка залишиться не прикрашеною. 

Справа в тому, що Потап і Настя збираються летіти в іншу країну, де погода зовсім інша:

“Нам так шкода, що ми не побачимо цієї краси, але ми встигли зробити фото і там, куди ми летимо, вони нагадають нам про теплу осінь”, — написав Олексій.

Вагітна Настя Каменських разом із чоловіком Потапом тікають з України
Вагітна Настя Каменських разом із чоловіком Потапом тікають з України

Куди саме та з якою метою зібралися закохані вони не повідомили. В коментарях фанати пари роблять припущення, що поїздка може бути пов’язана з таємничою вагітністю Насті або ж чоловік з дружиною просто зібралися у відпустку:

“Народжувати їдете, чи що? Всі пишуть про вагітність Насті”;

“Хорошого вам відпочинку!” — пишуть користувачі мережі. 

Схожі статті