Щаслива Леся Нікітюк розсекретила казковий відпочинок з коханим на Мальдівах: скоро буде весілля?

Леся Нікітюк роками ховає від фанатів своїх обранців. Телеведуча навіть не пояснює, чому обирає саме такий шлях. Якщо іншим зіркам саме публічність заважає будувати здорові відносини, то на особисте життя ведучої цікавість прихильників точно не впливає.

На щедрість Лесі Нікітюк стосовно інформації про її особисте життя розраховувати не доводиться. Телеведуча нічого так старанно не охороняє, як приватність її романів. Усі кохані зірки не були розсекречені пресою, і досі залишаються великою таємницею для журналістів. Втім, Леся постійно говорить про те, що чоловіки в неї є, і вона цікавиться представниками саме чоловічої статі.

Часом зірка обмовлялася про наявність в неї обранця. Втім, на подробиці сподіватися було марно. Час від часу Леся може пригадати щось смішне з її побуту пов’язане з коханцем. Але ці розповіді малоінформативні.

Обранець Лесі Нікітюк возить її по курортах

Леся Нікітюк розсекретила казковий відпочинок з коханим на Мальдівах

Нещодавно Леся Іванівна вирішила пригадати, яким вже був її 2021 рік. Такі тренди дуже популярні соціальних мережах і дозволяють подивитися на своє минуле свіжим оком. В основному її архівні фотографії були зроблені за кордоном, коли вона відпочивала.

Усі ці фото добре знайомі підписникам знаменитості, адже раніше вона опубліковувала їх на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак, нещодавно вона додала нових деталей. Мовляв, усі ці кадри були зроблені завдяки таємничому чоловіку, який, вочевидь і був спонсором цих поїздок.

Звісно, Леся як завжди не додала ніяких подробиць. Ані імені чоловіка, ані його зовнішнього вигляду не видала. Зрозуміло лише, що чоловік не з бідних, адже може дозволити собі відпочинок на Мальдівах.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Леся Нікітюк проговорилася Олі Поляковій у прямому ефірі про те, що в неї є постійний обранець.

Схожі статті