Молода дружина Віктора Павліка зчепилася з його колишньою: “Таку вродливу жінку проміняти на Буратіно”

Катерина Репяхова знову потрапила у пастку Лариси Созаєвої. Навколо молодої концертної директорки та Віктора Павліка знову зібралися хмари, а скандал набирає обертів. На чий стороні цього разу буде правда і як Катя буде взаємодіяти з аудиторією, зважаючи на відкритий конфлікт?

Конфлікт між нинішньою дружиною Віктора Павліка Катериною Репяховою та його колишньою, третьою за рахунком дружиною, Ларисою Созаєвою знаходиться у своєму зеніті.

Справа в тому, що заслужений артист України відмовився виплачувати кредит за квартиру, у якій живе Лариса. Житло було придбано ще за часів, коли пара була разом, а їхній спільний син Павло був живим.

Лариса Созаєва

Тепер жінка намагається зберегти останню пам’ять від свого первістка за чужий рахунок. А Віктор Франкович, розуміючи, що не потягне фінансово одразу дві родини, відмовився бути спонсором екс-обраниці, що і спричинило публічний скандал.

З чого почалися розбірки Каті та Лариси в Мережі

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зчепилася з його колишньою

Зранку Катя отримала від підписників відео, на якому Лариса скаржиться, що колишній чоловік виганяє її з квартири. Скріншоти повідомлень вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У ході її маленького розслідування з’ясувалося, що це була та сама сторінка, з якої колись вона отримувала образливі висловлювання у свою адресу.

Звісно, молода концертна директорка не впустила можливості показати, як до неї ставиться Созаєва. А після цього провела прямий ефір, у якому розповіла, що цей відеоролик був свого роду шантажем, за допомогою якого Лариса намагалася привернути увагу зіркового подружжя і повернути виплати за квартиру.

А от створити нову сторінку, щоб Катя не зрозуміла, хто писав їй неприємні речі на пошту вона вирішила недоречним, або ж наважилася позбавитися анонімності. Так чи інакше, але проблема поки що не вирішена, і обговорюється в усіх українських ЗМІ. Це означає, що Созаєва досягла своєї мети.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.