Ксенія Мішина вдягнула білу фату – ось чим завершилося примирення з Еллертом: “Зачіска весільна готова”

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом. Чоловік влаштував коханій романтичний сюрприз і серце холостячки відтаяло. Втім, знаменитості пообіцяли, що не будуть більше активно транслювати історії про їхнє кохання у соціальних мережах, але інтригуюче відео з фатою таки потрапило до фанатів.

Пару Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта вважали зразковою. Після успішного старту шоу “Холостячка” їх помітила вся країна. Знаменитості радували публіку спільними світлинами та відео з відпочинку. Втім, у липні цього року акторка навідріз відмовилася навіть спілкуватися з обранцем, мотивуючи це переосмисленням стосунків.

Пройшов час і Ксенія знайшла у собі сили рухатися далі. Вона цілком і з головою пішла у роботу, але її коханий Олександр вирішив не здаватися та знову завоювати серце жінки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом

Пара знову разом. Еллерт відмітив, що акт примирення його улюблена Мішина прийняла з великою радістю. Тепер акторка своєю чергою здивувала прихильників. Вона іде під вінець.

Наречена Ксенія Мішина

Артистка позує у білій фаті, а її плечі прикрашає біла шубка. Знаменитість говорить до оператора:

“Зачіска весільна готова”

Судячи зі всього завершив працювати над її образом і візажист. Артистка радісно позує поруч зі своїми помічницями. Це все дуже нагадує дівич-вечір.

Ксенія Мішина вдягнула білу фату

Втім, обстановка виявилася зовсім не святковою, а навпаки – робочою. Мішина проговорилася, що знаходиться у гримерці, а навколо неї – зовсім не подруги, а стилісти та гримери. Зірка зараз знаходиться на нових зйомках.

Ксенія Мішина вдягнула білу фату

Коли відбудеться реальне весілля Ксенії та Олександра?

Пара попереджала ще після завершення сезону шоу, що планує офіційно укласти шлюб, але зробить це таємно від прихильників. На саму подію будуть запрошені лише близькі майбутній родині люди, ну, і звісно, кілька друзів. Мішина натякала, що якщо її обранець не покличе під вінець – то сама буде приймати відповідальне рішення та запросить до РАГСу Сашу.

Схожі статті