Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина в останні місяці життя: “Ми скоро побачимося”

Персоналії Віктора Павліка та Лариси Созаєвої вже давно у всіх на слуху. Минулого року вони втратили сина. Якщо співак трансформує свої почуття у творчість, то його колишня рубає правду у мережі. Нещодавно жінка показала, яким був їхній хлопчик за життя.

2020 рік. Для родини Віктора Павліка він став періодом туги та радості. З одного боку зірці довелося проститися зі своєю молодшою дитиною – Павлом, а з іншого – артист зустрів свою половинку Катерину Репяхову.

Неоднозначний шлюб

Особисте життя знаменитості і досі є однією з найбільш обговорюваних тем. Поштовхом до цього послужило весілля Павліка з Репяховою на фоні сумної долі сина. Які тільки чутки не вирували навколо пари. Зараз тема стала ще більш актуальною, адже колишня дружина співака, Лариса, заговорила публічно про борг свого екс-обранця.

 

Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина

“Обіцяли доплатити іпотеку”, – пише Лариса, яка згодом видалила публікацію.

Та, схоже змінила Созаєва свій гнів на милість і замість публікацій-звинувачень вирішила показати, як виглядала її дитина. Відео без дати, але видно, як змучився Паша.

Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина

Хлопець, пов’язавши на голову хусточку, допомагає мамі готувати. Лариса за кадром говорить, що прийшла в олів’є-бар, а її син – найкращий.

Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина

У чому Лариса Созаєва звинувачує Катю Репяхову?

Всім відомо, що Катерина познайомилася з Віктором, коли приїхала просто на його концерт. Дівчина навіть уявити не могла, що згодом отримає запрошення на роботу до команди кумира. Робочі стосунки переросли у романтичні. На думку Лариси, чоловік почав зустрічатися з молодою підлеглою ще коли був одружений з нею.

Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина

Жінка не приховувала емоцій та детально все описувала на своїй сторінці у Фейсбуці. Втім, теперішнє подружжя Павликів притримується кардинально іншої думки. Сам же Віктор навіть публічно дякує екс-коханій за виховання сина.

Схожі статті