Перша дружина такого не робила: Арсен Мірзоян відверто розповів, чим його дратує Тоня Матвієнко

Зіркова пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна все частіше ділиться подробицями подружнього життя, хоча раніше вони навпаки ховали це від публіки, адже їхні стосунки почалися з того, що Арсен пішов з родини до Тоні. Цього разу у відвертому інтерв'ю співаки розсекретили мінуси одне одного.

Долі героїв нашої сьогоднішньої статті звів “Голос країни”. Саме там вони і познайомилися, а романтична історія пари триває вже майже 10 років, з яких 4 в офіційному шлюбі. Мірзоян має двох синів від колишньої дружини, Матвієнко у минулих стосунках народила дочку, а також вони виховують спільну дитину – донечку Ніну. Її щасливі батьки назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Арсен дуже кохає Тоню, і це взаємно, але є деякі речі, які дратують їх одне в одному. Це як діжка меду, в яку завжди зіпсує ложка дьогтю.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Так, артисти стали героями нового випуску програми “Зірковий шлях“, де розповіли про свою останню сварку, чого краще не робити в їхній родині а також про мінуси кожного з них очами іншого.

Антоніна зізналася, що їй не подобається, коли чоловік мне руки, якщо нервується Як не дивно, але Арсен вперше про це почув саме на інтерв’ю, оскільки йому здавалося, що кохану може не влаштовувати дещо інше:

“Коли я ходжу палити. Вона не палить, а я завжди ходжу палити”.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян
У шлюбі Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна не все так ідеально як здається

Що стосується недоліків Матвієнко для Мірзояна, то у цьому питанні вони зійшлися:

“Створювати проблеми з нічого, тобто бачити проблему там, де її нема”, – сказав Арсен.

Арсен Мірзоян розповів, чим його дратує Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів, чим його дратує Тоня Матвієнко

Тоня не заперечує, адже коли в неї поганий настрій, їй все не так, а на обличчі відповідний вираз.

Про останню сварку зірки теж розповіли. Сталася вона напередодні, коли Матвієнко вкладала доньку спати:

“Ніна трошки обурилась, бо ми її рано вклали спати. Вона з нами не розмовляла, лягла така трошки насуплена. Ну і Тоня зверталась до нєї: “Добраніч”. Ну і я сказав добраніч, а Тоня знову: “Добраніч”. Думаю, може вона до Ніни? Вона знову: “Добраніч”. І тиша. Вона каже: “Чого ви всі мовчите?. А я ж сказав добраніч. Вона каже: “Ті не казав”, – згадав Мірзоян.

Тоня Матвієнко розповіла про останню сварку з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розповіла про останню сварку з Арсеном Мірзояном

Антоніна підтвердила, що вони часто сваряться через недочування – Арсен щось сказав, вона не почула, і це призводить до сварок.

Схожі статті