Алла Мазур взяла за руку чоловіка і публічно зізналася у почуттях до нього: кавалер зірки – впливова людина

Досі невідомо, хто став батьком єдиного спадкоємця телеведучої Алли Мазур. Зірка українського телебачення захищає родину від публічності та цікавості глядачів. Втім, у мережу все одно потрапляють кадри, які можуть пролити світло на деякі моменти.

Життя Алли Мазур хоча і знаходиться під постійним прицілом камер, але досі залишається дуже таємничим. Журналістам так і не вдалося викрити особистіть чоловіка, якому вдалося підкорити серце зірки і стати батьком її дитини. Велика частина представників преси вважає, що цією людиною став шеф-редактор програми новин “ТСН” Роберт Опаленик. Але окрім світлин їхніх спільних виходів на світські раути доказів їхніх стосунків немає. Тим не менш проглядається схожість Артема (сина Алли Мазур) та його старшої копії Роберта.

Алла Мазур вийшла у світ під руку з іншим

Таку телезірку, як Алла були б раді супроводжувати будь-які представники української еліти.

Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення
Алла Мазур взяла за руку чоловіка і публічно зізналася у почуттях до нього

Але почесне місце може дістатися одному, максимум — двом. Нещодавно на особистій сторінці відомої тележурналістки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій вона постала поруч з Юрієм Горбуновам та продюсером каналу “1+1” Володимиром Завадюком.

Підприємець постав поруч з Аллою в діловому костюмі та з вусиками.

Зверху він накинув шкіряну куртку, яка добряче виділила його серед натовпу. Фотографії були зроблені на зйомках танцювального шоу “Танці з зірками”, куди телеведуча потрапила у якості гості. Сам продюсер присутній на усіх випусках, адже контролює свої проєкти.

Цілком імовірно, що знаменитостей поєднує не тільки робота на одному телеканалі, але й міцна дружба.

Схожі статті