Як виглядає обличчя 84-річної Ади Роговцевої зблизька: абсолютно без пластики, а молодіша за 74-річну Ротару

Ада Роговцева - українська акторка театру та кіно, яка за свою кар'єру встигла закохати в себе тисячі прихильників. З молодості її називали власницею неймовірної краси та незвичайної зовнішності. З роками Ада Миколаївна стає все прекраснішою та по-своєму неповторною.

Ада Роговцева ще на початку своєї кар’єри встигла стати справжньою легендою українського кінематографу. І не лише завдяки таланту та працездатності, чималу роль у її визнанні зіграла яскрава зовнішність артистки.

Роговцева народилася у звичайній родині на Чернігівщині, однак після школи вирішила спробувати себе на театральній сцені. Тож після випускного поїхала підкорювати столицю, де з відзнаками закінчила університет імені Карпенка-Карого. Ще до випускного Аду Миколаївну запросили служити в театрі імені Лесі Українки, якому вона подарувала більше 35 років свого професійного життя.

Ада Роговцева в молодості
Ада Роговцева в молодості

У липні цього року Роговцева відсвяткувала 84 день народження, при цьому вона не збирається йти на пенсію. Акторка продовжує гастролювати усією Україною з концертними програмами та камерними виступами, служити в театрі на Лівому березі та грати в кіно. Минулого року артистка встигла попрацювати на знімальних майданчиках відразу чотирьох картин, і навіть 2021 – кризовий рік – був для неї багатий на роботу.

Роговцева не веде власних соціальних мереж, проте має декілька фан-акаунтів, де регулярно публікують її нові фото та відео. Там прихильники актриси відмічають, що навіть вже не в молодому віці вона виглядає про чудесно.

Як виглядає обличчя 84-річної Ади Роговцевої зблизька
Як виглядає обличчя 84-річної Ади Роговцевої зблизька

При цьому народна артистка зізнається, що вона абсолютний противник пластичної хірургії та уколів краси, а старіння відкриває для неї спектр нових ролей та персонажів, тож вона з гордістю приймає свій вік. Хоча додає, що абсолютно не проти будь-якого гриму як у театрі, так і на знімальному майданчику, адже вона обжнює виглядати доглянутою та красивою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.