Аліна Гросу розлучилася з Комковим і живе з Полянським, але відчуває “муки вибору”: кохає колишнього?

Не так давно Аліна Гросу зізналася, що успішно забула колишнього чоловіка Олександра Комкова і розпочала стосунки з актором Романом Полянським. Після цієї заяви за життям співачки почали слідкувати особливо активно. А артистка не впускає можливості розповісти дещо цікаве про себе.

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло два роки. З того часу популярна українська співачка встигла розповісти багато цікавих деталей про їхнє спільне життя, коли розлучення здавалося дечим неможливим. Наприклад, про зради благовірного, або його нещирі наміри пов’язані з фінансами.

Аліна Гросу з Олександром Комковим
Аліна Гросу розлучилася з Комковим і живе з Полянським, але відчуває “муки вибору”

Втім, не усі слова артистки виявилися правдою, адже за молодого бізнесмена почали вступатися його друзі, які не вважають зірку святою. Але на неї це не справило враження, адже вона вже давно почала рухатися вперед і зав’язала нові стосунки з актором Романом Полянським, з яким познайомилася ще за часів, коли була заміжня.

Муки вибору Аліни Гросу

Зараз артистка активно гастролює Україною, будує життя з новим обранцем і спілкується з підписниками. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий запис, у якому вона розповіла про свої муки вибору.

Втім, страждає вона не через чоловіків, а через зачіску. Обидва варіанти, які спробувала Аліна, їй дуже подобаються, і вона не знає на чому саме зупинитися. Зірка навіть не здогадується, який колір волосся обрати.

А от з вибором чоловіка вона здається вже визначилася — Аліна та Роман стала офіційною парою декілька місяців тому, і вже разом виходять на світські раути. Так і до весілля недалеко. Сподіватимемося, що на цей раз знаменитості вдасться побудувати міцну родину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".