Тоня Матвієнко згадала, як Ніна Митрофанівна відреагувала на її вагітність в 16: “залетіла” не від Мірзояна

Відома українська співачка Тоня Матвієнко ніколи не приховувала того факту, що свого первістка, доньку Уляну, вона народила в 17 років, а завагітніла взагалі у 16. Про цікаве положення майбутня зірка розповіла знаменитій матері Ніні Митрофанівні не одразу, адже боялася її реакції.

Народна артистка України Ніна Матвієнко завжди мріяла про донечку, яка ощасливила її своєю появою на світ після народження двох синів. З самого дитинства Антоніна була залюблена мамою, тож на всі витівки спадкоємиці батьки заплющували очі, а вона ніколи не боялася отримати від них “по шапці”, якщо зробить щось не так. Однак це змінилося у підлітковому віці, коли в її житті наступили кардинальні зміни.

В 16 років Тоня завагітніла від 23-річного парубка, в якого закохалася. Дізнавшись про це, дівчина побоялася одразу ділитися новиною з мамою, тож спочатку розповіла двоюрідній сестрі, а потім вже разом з нею вони зізналися Ніні Митрофанівні. Це було на другому місяці вагітності, про що стало відомо з нового випуску програми “ЖВЛ“.

Від почутого артистка аж закричала, але зовсім не від обурення:

“Каже: “Ура! Як гарно!”. Вона зраділа, так. Вона нормально цю інформацію сприйняла без всякого там чмиріння мене, обзивання і стресу”, – розповіла Антоніна.

Тоня Матвієнко розповіла про реакцію мами на вагітність у 16
Тоня Матвієнко розповіла про реакцію мами на вагітність у 16

Натомість батька Тоні обурила звістка про таку ранню вагітність. Втім, сталося те, що сталося, до того ж коханий дівчини зрадів поповненню. Так вона відклала мрію про сцену на дальню поличку, вийшла заміж, переїхала до чоловіка і народила у 17. А коли після 10 років шлюбу розлюбила, мама тепло прийняла її повернення додому. Антоніна зізнається – досі вдячна матері за таку реакцію і підтримку.

Перша донька Тоні Матвієнко
Перша донька Тоні Матвієнко

До речі, Матвієнко-молодша і зараз живе з батьками, та вже не сама – разом з чоловіком Арсеном Мірзояном і їхньою спільною донечкою Ніною, названою на честь знаменитої бабусі.

Схожі статті