(Фото) Брат Тіни Кароль видав поп-діву з головою: чесно показав, як виглядає сестра без гриму та пишної перуки

Тіна Кароль завжди звикла бути на висоті. Її врода чарує, а укладка та макіяж у зірки - завжди бездоганні. Поп-діву люблять фанати та намагаються її наслідувати. Втім, у реальному житті її зовнішність виглядає трохи інакше від екранного образу. Брат артистки показав всю правду.

Тіна Кароль. Її краса підкорює серця. Вона улюблениця публіки з розкішною золотавою шевелюрою та бездоганним стилем. У домашній атмосфері звісно артистка не носить ні перук, ні гриму.

Брат знаменитості опублікував чесне фото своєї родички. Тіна завітала у гості до мами та племінниці. Артистку сфотографували у простому спортивному костюмі, своє довге волосся вона зібрала догори. Навіть губи не стала фарбуваити знаменитість.

Тіна Кароль з племінницею Вестою
Брат Тіни Кароль видав поп-діву з головою

Мило та молодо виглядає Кароль навіть без макіяжу. Вона ніжно притулила до себе маленьку племінницю. Дівчинку звати Веста, вона дуже схожа на свою знамениту тітку. 

Як змінювався образ Тіни Кароль?

Почала свою кар’єру поп-діва коли була білокурим тендітним дівчам. Носила знаменитість також довге волосся, яке фарбувала у блонд. Цікаво, що від природи артистка також має світлий колір пасма. Зараз вона наблизилася максимально до природного відтінку.

У молодості Кароль ще працювала над своїм стилем і часто обирала просто яскраві речі. На Євробаченні виступала артистка у білих чоботях з квітками.

Тіна Кароль на Євробаченні
Брат Тіни Кароль видав поп-діву з головою

Після появи сина Веніаміна, зірка вирішила зробити коротку зачіску. Вона навіть знялася у кліпі в такому образі. Та згодом Тіна зрозуміла, що її не може жити без розкішної укладки.

Тіна Кароль з короткою стрижкою
Брат Тіни Кароль видав поп-діву з головою

Цікаво, що у своїх перетвореннях жінка не зупиняється. Зараз співачка все більше підкреслює свою фігуру, звертаючи увагу на те, що вона регулярно займається спортом. Пробує також молодіжні елементи одягу та аксесуари. Сміливість поп-діви дуже шанують її прихильники, осипаючі жінку компліментами. 

Схожі статті