Вагітна Руслана підготувала особняк до появи малюка: житиме в еко-домі з зимнім садом і підземним басейном

Нещодавно Руслана Лижичко схвилювала мережу та глядачів вражаючим зізнанням — артистка прозоро натякнула на майбутнє поповнення. З огляду на це, журналісти знову звернули свою увагу на співачку, яка начебто очікує на первістка. Де сім'я буде виховувати дитину?

Не так давно відома українська співачка Руслана Лижичко шокувала публіку вражаючим зізнанням — зірка чекає на дитину. Її зіркові колеги почали просити її обрати серед них хрещену матір, а співачці такі розмови лише гріли душу.

Скоро легендарній виконавиці виповниться 50 років і вона нарешті зможе дати життя своєму первістку. І хоча такий перебіг подій здається просто неможливим, це правда. Тим паче, що відома кількість зірок по всьому світі зараз доводять, що народити здорову дитину у другій половині свого життя можна.

Будинок Руслани

Руслана веде невибагливий стиль життя, але її маєток вражає своїми розмірами та розмахом. Він знаходиться за 50 кілометрів від столиці України Києва і коштує 13 мільйонів гривень. Співачка дуже піклується про природу і схвильована екологічними проблемами тому обрала природний спосіб добутку енергії. На стрісі у неї встановлені сонячні батареї, а на подвір’ї є вітрогенератор.

Будинок Руслани Лижичко
Вагітна Руслана підготувала особняк до появи малюка

Також артистка влаштувала собі зимовий сад, і побудувала підземний басейн, де вона може займатися плаванням у будь-яку пору року. Всередині будинок неймовірно сучасний, виглядає наче картинка з майбутнього. У співачки багато новітньої техніки, а також власна студія звукозапису.

Будинок Руслани Лижичко
Вагітна Руслана підготувала особняк до появи малюка

Хоча зірка давно не записує нових хітів, заняття музикою вона не полишає і створює нові композиції у себе вдома, не виходячи за двері.

Тепер у пари є можливість насолоджуватися у своєму еко-будинку роллю батьків, до якої вони так довго готувалися.

Схожі статті