Ольга Сумська розповіла, чим приворожила Борисюка: “Скуштував мої малесенькі голубчики і зімлів від щастя”

Відома українська акторка Ольга Сумська вже більше 20 років щаслива у шлюбі з колегою по цеху Віталієм Борисюком. Одна з тих речей, якими вона підкорила коханого, стали її кулінарні шедеври. Попри насичений робочий графік зірка завжди знаходить час покуховарити, адже полюбляє цю справу.

Роман між Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком зав’язався ще в молодості, коли законним чоловіком акторки був Євген Паперний, з яким вона виховувала маленьку донечку Тоню. Іскра між героями нашої сьогоднішньої статті пробігла під час виконання мюзиклу “Кандид” – вони грали закоханих.

З того самого моменту життя Ольги та Віталія кардинально змінилося, адже вона не змогла встояти перед його чарами, розірвала шлюб з Паперним і пішла до Борисюка.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Колишній та нинішній чоловіки Ольги Сумської

Як Сумська розповіла в ефірі програми “Твій день“, спершу вона закохалася в голос Віталія – він так співав, що потрапив у саме її серце. Артистка згадувала зародження стосунків з Борисюком, коли у студії шоу готувала лазанью з кабачків і карпаччо з буряка за власним рецептом.

Звісно, ведучі поцікавилися у зіркової гості, а чим з кулінарних шедеврів вона приворожила Віталія:

“Голубцями! У мене багато коронних страв, але коли він скуштував мої малесенькі голубчики, він просто зімлів від щастя. Коли чоловік їсть твій борщ або будь-що що ви приготуєте, і стогне – це і є справжня любов, я б сказала. З оцих миттєвостей і складається подружжя”, – відповіла Ольга В’ячеславівна.

Ольга Сумська розповіла, як Віталій Борисюк стогне, коли куштує її страви
Ольга Сумська розповіла, як Віталій Борисюк стогне, коли куштує її страви

Акторка також відтворила сей стогін і додала:

“М-м-м. А як дружині приємно. От якщо вже дружину дратує, коли чоловік їсть, то тут уже не все гаразд. У мене такого ще не було, не дай Бог”.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Але Сумська не приховує – інколи бачить по очах Борисюка, що зі смаком страви щось не так. Зазвичай це може бути щось переперчене або пересолене:

“Він мене сварить: “Я, – каже, – знаю що ти закохана по життю”. А я кажу: “Ну так а які можуть бути варіанти?”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.